Show-ul SuperStar România a oferit o nouă seară de spectacol. Raluka: ”Nu m-ai dezamăgit. Îmi place mult timbrul tău”

Artiom Topa, SuperStar
Descriere foto: Artiom Topa, SuperStar

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams continuă căutarea pentru acel concurent care îi va convinge și pe cei de acasă că este cel mai potrivit pentru a deveni următorul superstar al țării! Aseară, cei patru jurați s-au bucurat de noi interpretări desenzație și nu s-au ferit să-i laude pe cei care au demonstrat că sunt foarte buni.

Oana Tacu este din Mioveni și are 30 ani, dar simte că muzica o întinerește. Mamă și soție, ea s-a concentrat mereu asupra altor planuri din viața ei. Acum simte că a venitmomentul să cânte: ”E o altă față a mea”. Și ce bine a făcut! Vocea ei și interpretarea oferită a reușit să îi impresioneze pe jurați. ”Vei face diferența. Te va ține toată lumeaminte”, i-a spus Smiley. Cu 4 de DA, Oana s-a calificat în următoarea etapă.

Cel care a încheiat ediția de aseară a recunoscut că muzica îi ocupă aproape tot timpul. Nu a fost convins că SuperStar este locul lui, dar și-a dat seama că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să fie aici. Dan Timofei a avut nu doar o apariție convingătoare, ci și o interpretare care i-a adus tichetul auriu! Raluka a fost impresionată de el din prima clipă, așa că i-a recunoscut: ”Nu m-ai dezamăgit. Îmi placemult timbrul tău”.

 

Tot un tichet auriu au obținut și Alexandru Teodorescu, Artiom Topal, Călin Lupea,Ioana Dumbrava, Ioana Repciuc, Larisa Ciocanea și Maria Busuioc. 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 oct, 10:27 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play