Show-ul SuperStar România a oferit o nouă seară de spectacol. Raluka: ”Nu m-ai dezamăgit. Îmi place mult timbrul tău”

Data publicării:
Artiom Topa, SuperStar
Descriere foto: Artiom Topa, SuperStar

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams continuă căutarea pentru acel concurent care îi va convinge și pe cei de acasă că este cel mai potrivit pentru a deveni următorul superstar al țării! Aseară, cei patru jurați s-au bucurat de noi interpretări desenzație și nu s-au ferit să-i laude pe cei care au demonstrat că sunt foarte buni.

Oana Tacu este din Mioveni și are 30 ani, dar simte că muzica o întinerește. Mamă și soție, ea s-a concentrat mereu asupra altor planuri din viața ei. Acum simte că a venitmomentul să cânte: ”E o altă față a mea”. Și ce bine a făcut! Vocea ei și interpretarea oferită a reușit să îi impresioneze pe jurați. ”Vei face diferența. Te va ține toată lumeaminte”, i-a spus Smiley. Cu 4 de DA, Oana s-a calificat în următoarea etapă.

Cel care a încheiat ediția de aseară a recunoscut că muzica îi ocupă aproape tot timpul. Nu a fost convins că SuperStar este locul lui, dar și-a dat seama că nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să fie aici. Dan Timofei a avut nu doar o apariție convingătoare, ci și o interpretare care i-a adus tichetul auriu! Raluka a fost impresionată de el din prima clipă, așa că i-a recunoscut: ”Nu m-ai dezamăgit. Îmi placemult timbrul tău”.

 

Tot un tichet auriu au obținut și Alexandru Teodorescu, Artiom Topal, Călin Lupea,Ioana Dumbrava, Ioana Repciuc, Larisa Ciocanea și Maria Busuioc. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel