Shift, motivul pentru care nu și-a făcut relație. Ce își dorește artistul de la o femeie: „Deci e greu cu mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Shift, sursa foto Instagram
Descriere foto: Shift, sursa foto Instagram

Shift este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Chiar dacă se bucură de o carieră de succes, acesta nu se grăbește în ceea ce privește dragostea. 

Shift a fost întotdeauna atent să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Chiar dacă toată lumea s-ar și așteptat ca artistul să aibă pe cineva în viața sa, dar să țină totul departe de lumina reflectoarelor, se pare că aceasta este singur și nici nu își dorește o relație. Shift este foarte pretențios atunci când vine vorba de relații și își dorește să aibă alături pe cineva cu care să se înțeleagă perfect.


„Sunt un tip foarte pretențios și sunt foarte complicat și dificil. Deci e greu cu mine, dar sunt un băiat foarte de treabă. Am o energie foarte bună și îmi doresc zi de zi s-o transform într-una și mai bună și am dragoste pentru toată lumea”, a spus Shift la Antena Stars.


Artistul este foarte implicat în ceea ce privește cariera muzicală și spune că se simte mult mai bine atunci când este singur. Viața de artist este mai mult la studio, iar acesta nu poate accepta să fie controlat sau bătut la cap. Shift a fost prezent prin intermediul Skype în emisiunea Showbiz Report unde a vorbit despre motivul pentru care este încă singur. 


„Stau foarte mult la studio, nu răspund tot timpul la telefon, uneori nu ajung.... Sunt o fire destul de singuratică. Îmi place să nu fiu bătut la cap. Nici nu-mi place să bat la cap. Nu sunt genul de persoană care să bat la cap”, a mărturisit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel