Shift a devenit vegetarian. Motivul uimitor pentru care a renunțat la carne

Data actualizării: | Data publicării:

Șhift, despre schimbările din viața lui

Potrivit Protv, Shift are de gând să facă schimbări radicale în viața lui. Pentru început acesta a început  să renunțe la carne în meniurile lui și astfel a devenit vegetarian în toată regula. 

”Nu am văzut niciun documentar despre carne, însă de 4 luni încerc această variantă a vegetarienilor. Mă simt foarte bine apelând la rețete vegetariene, mai mult decât atât pandemia m-a învățat să îmi dezvolt această latură a bucătăriei. Nu știu dacă voi renunța definitiv la carne, dar momentan mă simt foarte ușor cu aceste variante de mâncăruri”, a spus cântărețul în emisiunea ”La Măruță”, difuzată pe ProTV. 

 

Pe numele real Gabriel Mihai Istrate, Shift este unul dintre cei mai apreciați artiști de pe piața muzicală românească.

De origine din Galați, acesta își pune bazele carierei încă din anul 1998, când începe să colaboreze cu artiști și producători români, bucurându-se de muzică alături de  Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula si DJ Undoo.

Primul lui single a apărut în anul 2008, când artistul a hotărât să plece la drum în varianta solo cu  piesa ”Prea Devreme”

Anul 2010 aduce schimbări în viața profesională: își schimbă pseudonimul în shift, filmează trei videoclipuri și își mărește portofoliu de artiști cu care colaborează pe partea de producție:  Puya, Bere Gratis, DJ Osaka, SRG si Sylvie.

În anul 2013, artistul vine cu o mega-colaborare cu Marius Mioga cu melodia ”Tot mai sus”, unde se clasează cu milioane de vizualizări pe youtube și difuzări la radio și TV. 

În 2015 colaborează cu Andra pentru single-ul “Avioane de hartie”, una dintre cele mai virale piese ale începutului de an, dar și una dintre cele mai difuzate la radio și tv. Tot În 2015 iese pe piață featul Addei pentru single-ul “Vin sec”, a doua colaborare dintre cei doi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel