Shia LaBeouf, părăsit de iubită, după ce fosta l-a denunțat pentru violenţă domestică

Data actualizării: | Data publicării:
Shia Labeouf, foto Instagram
Descriere foto: Shia Labeouf, foto Instagram

Shia LaBeouf şi Margaret Qualley şi-au anunţat despărţirea la aproape o lună după ce actorul a fost denunţat pentru violenţă conjugală de fosta lui parteneră, cântăreaţa britanică FKA Twigs.

"S-au despărţit sâmbătă (8 ianuarie). Pur şi simplu se află în etape diferite ale vieţii lor", a declarat o sursă anonimă revistei People.

Potrivit People, Margaret Qualley - fiica actriţei Andie MacDowell - vrea să se axeze mai mult asupra carierei sale şi să nu mai fie afectată de chestiunile sentimentale.

Cei doi au fost văzuţi sărutându-se pe aeroportul din Los Angeles, în decembrie 2020, şi au fost fotografiaţi împreună ultima oară luni, 4 ianuarie, la Studio City, California, în timp ce se plimbau.

Despărţirea intervine în plină polemică privind presupusele manifestări violente ale actorului. Totul a început când cântăreaţa britanică FKA Twigs l-a dat în judecată pentru violenţă domestică pe actor, la 11 decembrie, la un tribunal din Los Angeles.

Artista susţine că a fost agresată în timpul relaţiei sale cu Shia LaBeouf, între 2018 şi 2019.

Ea a fost imediat susţinută de cântăreaţa Sia, care a colaborat cu actorul la videoclipul piesei sale "Elastic Heart" şi pe care l-a calificat drept un "mincinos patologic". Vedeta australiană a lansat chiar un avertisment femeilor "să se îndepărteze" de actorul de la Hollywood, care - potrivit ei - este "foarte bolnav", notează Agerpres.

După câteva zile, Shia LaBeouf şi-a recunoscut public greşelile, într-un interviu acordat ziarului New York Times : "Nu am scuze pentru alcoolismul sau agresivitatea mea", a spus el. "Am fost violent cu mine însumi şi cu toţi cei din jurul meu ani de-a rândul (...) Îmi este ruşine de această poveste şi îmi cer scuze faţă de cei pe care i-am rănit", a mărturisit actorul.

Până la urmă, în timp ce avocatul său a declarat revistei Variety că Shia LaBeouf se va supune "unui tratament spitalicesc pe termen lung", actorul a fost expulzat din campania pentru promovarea filmului "Pieces of a Woman".

De asemenea, colega sa de platou în acest film produs de Netflix, Vanessa Kirby, a decis să se delimiteze de actor şi să sprijine victimele prezumtive.

În 2016, Shia LaBeouf s-a căsătorit cu actriţa britanică Mia Goth. După doi ani, când cei doi s-au despărţit, s-a aflat că nu a fost vorba de o ceremonie legală. În acelaşi an, el a cunoscut-o pe Twigs.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel