Sharon Stone, sfâșiată de durere. Nepotul actriței a murit la doar 11 luni

Data actualizării: | Data publicării:
Sharon Stone, Captură foto YouTube
Descriere foto: Sharon Stone, Captură foto YouTube

Sharon Stone a anunțat că nepotul ei River a murit din cauza unor grave probleme de sănătate. Băiețelul avea doar 11 luni.

Actrița din 'Basic Instinct' a postat anterior pe Instagram un anunț în care spunea că nepotul ei avea nevoie de 'un miracol' pentru a putea supraviețui.


Săptămâna trecută, Sharon Stone anunța că micuțul de 11 luni a fost găsit în pătuțul său cu insuficiență totală a organelor.

"River William Stone. 8 septembrie 2020 - 30 august 2021", a transmis actrița luni, prin intermediul Twitter. Alături de acest mesaj, ea a postat și un videoclip de un minut care îl arată pe micuț fericit zâmbind, râzând și jucându-se.

 


Cu o săptămână în urmă, Sharon a postat pe Instagram o imagine emoșionantă cu micuțul River, în care aceasta le spunea fanilor că bebelușul avea nevoie de "un miracol" pentru a scăpa cu viață.

"Nepotul și finul meu, River Stone, a fost găsit astăzi în pătuțul său cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol", se arată în postarea făcută de actriță pe Instagram,  cu micuțul River în spital, conectat la aparate.

La vremea respectivă, actrița Kate Hudson a reacționat la anunț în secțiunea de comentarii. "Trimitem lumină și dragoste vindecătoare", a spus ea, în timp ce actrița Ruby Rose a scris: "Ne rugăm pentru River și pentru întreaga ta familie".

Între timp, și alte celebrități și-au împărtășit gândurile. Personalitatea de televiziune Sharon Osbourne a scris: "Binecuvântează-l, trimițând multă dragoste și rugăciune".

 


River este fiul fratelui lui Stone și s-a născut în septembrie 2020. În urmă cu aproape un an, ea i-a sărbătorit nașterea pe rețelele de socializare scriind: "Uite cine pleacă acasă: River William Stone, bebelușul fratelui meu Patrick și al soției sale Tasha".


Stone are trei fii ai ei: Roan, 21 de ani, Laird, 16 ani, și Quinn, 15 ani. Ea a declarat anterior, în timpul unui interviu la Marie Claire Power Trip, că a fi un părinte singur necesită "muncă, timp, ani și efort".

"Maternitatea nu a venit ușor, dar a venit cu dragoste la mine prin îngeri", a adăugat Stone. "Suntem o familie fericită și norocoasă. Acesta este crezul pe care îl susținem".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel