Sharon Osbourne, testată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte soția lui Ozzy Osbourne

Data actualizării: | Data publicării:

Sharon Osbourne a fost diagnosticată cu COVID-19, iar acum trebuie să stea departe de soțul ei, Ozzy Osbourne.

Sharon Osbourne, în vârstă de 68 de ani, a fost cea care le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticată cu COVID-19. De asemenea, le-a mărturisit că a fost  internată în spital cu boala respiratorie contagioasă.

„Am vrut să împărtășesc că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. După o scurtă spitalizare, acum mă recuperez într-o locație departe de Ozzy (care a dat rezultate negative) în timp ce emisiunea se află într-o pauză programată”, a scris vedeta pe Instagram. 

„Vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși”, și-a încheiat postarea Sharon.

Cei care lucrează la emisiunea lui Sharon și-au trimis urările de bine pe rețelele de socializare: „Vă dorim o recuperare rapidă, doamnă. Vă iubim”.

Testul pozitiv al lui Sharon a venit la doar câteva zile după ce co-gazda ei Talk, Carrie Ann Inaba, a contractat virusul.

"După cum puteți vedea, Carrie Ann nu este aici astăzi cu noi", a declarat Sheryl Underwood telespectatorilor în timpul emisiunii de joi. "A aflat în această dimineață că a dat rezultate pozitive la COVID-19. Evident, gândurile noastre sunt cu ea, o iubim și ne rugăm pentru o recuperare completă."

„Îmi trimit toată dragostea și rugăciunile către Carrie Ann”, a adăugat atunci Sharon.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel