Shannen Doherty se luptă în continuare cu cancerul. Cum se simte actrița: ”Boala face parte din mine”

Shannen Doherty, foto Instagram
Descriere foto: Shannen Doherty, foto Instagram

Shannen Doherty duce o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, Actrița a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2020.

Shannen Doherty, în vârstă de 50 de ani, este cunoscută pentru rolulul Brenda Walsh din serialul Beverley Hills. Anul trecut, celebra actriță a avut parte de un șoc, după ce a aflat că are cancer mamar. În anul 2015, actrița a mai avut cancer la sân, dar a reușit să învingă boala.

Acum, Shannen Doherty se luptă în continuare cu boala nemiloasă. Cu toate astea, actrița nu a renunțat la carieră și își ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. Mai mult decât atât, aceasta este implicată într-o  peliculă intitulată “List of a lifetime”, film ce are ca subiect povestea unei femei cu cancer la sân. Shannen Doherty este entuziasmată de acest proiect și, recent, a explicat care este motivul pentru a ales să se implice în el.

“Oamenii cu cancer în stadiul patru sunt, de obicei, foarte activi și foarte vioi. Simt că este datoria mea să vorbesc despre cancer și să le spun tuturor că viața cu această boală este una totuși activă și plină de evenimente. Niciodată nu mă plâng. Și nici nu vorbesc mult despre acest subiect. Practic, el este parte din viața mea în acest moment. Soțul îmi spune mereu că dacă lumea nu ar ști că am cancer, nici nu ar putea observa lucrul acesta la mine”, a spus actrița, potrivit publicației prevention.com.

 

Shannen Doherty a declarat că se simte un om sănătos și că încearcă pe cât posibil să se bucure din plin de viață.

“Mă simt ca și cum aș fi o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să te gândești că va trebui, în curând, să-ți închei socotelile cu viața când tu simți că vei mai trăi încă 10 – 15 ani. Cred că orice persoană cu cancer în stadiul IV simte acest lucru, că este scos din activitate, trimis pe “banca de rezervă” doar pentru se luptă cu o boală incurabilă. Dar eu nu sunt pregătită pentru așa ceva. Eu mă simt plină de viață”, a mai spus actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 sep 2021, 14:53 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience