Shakira și Pique s-au despărțit, după 12 ani de relație. Anunțul a fost făcut oficial de cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Shakira și Pique au anunțat oficial că au pus punct relației.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit oficial, după cum a confirmat chiar cântăreața, dar și starul Barcelonei. Relația celor doi a început în 2010, iar cei doi au împreună și doi fii, Milan și Sasha.

O scurtă declarație, publicată de agenția de comunicare a cântăreței, a confirmat vestea care i-a șocat pe toți.

"Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere", au declarat aceștia, potrivit mirror.co.uk

Care este motivul despărțirii celor doi

Acestă despărțire vine după ce fundașul Barcelonei, care a câștigat Cupa Mondială cu Spania în 2010, ar fi fost prins în pat cu o altă femeie.

Surse spun că cei doi locuiesc deja separat de câteva săptămâni, după ce Pique a fost dat afară din casa familiei. Potrivit publicației spaniole El Periodico, acesta locuiește într-o garsonieră și duce un "stil de viață petrecăreț" de când s-au despărțit.

Alte rapoarte susțin că starul spaniol a frecventat cluburile de noapte cu coechipierul Riqui Puig și grupul său de prieteni, întorcându-se adesea acasă după miezul nopții

Mai mult, potrivit sursei citate, afirmațiile potrivit cărora femeia cu care l-ar fi înșelat ar fi fost mama coechipierului său de la Barcelona, Gavi, sunt false.

Shakira a făcut aluzie la această despărțire în cea mai nouă piesă

Shakira ar fi vorbit despre diferențele dintre cei doi și în cel mai recent hit al ei, 'Te Felicito', cu Rauw Alejandro, în care interpreta de 45 de ani cântă: "Ca să te completez, m-am rupt în bucăți; Am fost avertizată, dar nu am ascultat; Mi-am dat seama că a ta este falsă; A fost picătura care a revărsat paharul; Nu-mi spune că îți pare rău, pare sincer, dar te cunosc bine și știu că minți".

Vedeta ar fi ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor din dragoste

Artista ar fi ajuns de urgență pe mâinile medicilor recent, din cauza problemelor pe care le are în cuplu. Potrivit marca.com, aceasta a fost surprinsă plângând lângă o ambulanță, care ar fi urmat să o trateze. Shakira era însoțită de jucătorul F.C. Barcelona, fiind ulterior transportată la spital. 

Artista va fi judecată în Spania pentru o fraudă de 14,5 milioane de euro

Instanţa din Barcelona a respins joi recursul prezentat de artistă pentru a evita procesul şi a confirmat că există suficiente dovezi pentru ca artista să fie judecată în urma plângerii pentru infracţiuni comise împotriva Fiscului spaniol.

Shakira a plătit deja 14,5 milioane de euro pe care Agenţia Tributară din Spania îi pretindea - plus alte 3 milioane ca dobândă - pentru o presupusă fraudă comisă între anii 2012 şi 2014, ceea ce nu o va împiedica să se aşeze în banca acuzaţilor la cererea Fiscului.

După ce a aflat decizia Audienţei din Barcelona, cântăreaţa a anunţat într-un comunicat că va continua să-şi apere nevinovăţia la tribunal. Potrivit echipei sale de avocaţi, "conduita în materie fiscală" a artistei a fost "impecabilă", în toate ţările în care a fost nevoită să plătească taxe.

Comunicatul precizează că Fiscul nu a stabilit ferm dacă Shakira a comis fraudă fiscală şi face apel părţilor să-şi "prezinte acuzaţiile într-un alt proces decât cel actual". Respingerea apelului este un pas înainte în proces care va avansa pe făgaşul obişnuit", se arată în comunicat.

Prin urmare, echipa de avocaţi ai artistei columbiene va continua să-i apere nevinovăţia, cum a făcut şi până acum, "prin prezentarea de argumente juridice, dovezi şi rapoarte ale unor experţi din domeniul fiscal", încheie comunicatul, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel