Shakira, primele declarații după despărțirea de Pique: „Am impresia că totul este un vis urât. Incredibil de dificil”

Data publicării:
Shakira, captură video Youtube/ Elle
Descriere foto: Shakira, captură video Youtube/ Elle

Shakira și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de tatăl copiilor ei. 

Shakira a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în ultimul timp, când căsnicia sa de 12 ani cu tatăl celor doi copii ai vedetei s-a destrămat în câteva clipe. Chiar dacă cei doi păreau să aibă cea mai de invidiat familie, Gerard Pique a înșelat-o pe artistă, afișându-se la scurt timp cu noua sa parteneră de viață. În toată această perioadă, Shakira a încercat să-i protejeze pe cei doi băieți ai cuplului, de știrile false și de paparazzi care le împânzesc mereu locuința. Chiar dacă vedeta a fost mereu rezervată în ceea ce privește acest subiect, acum aceasta a oferit un interviu pentru presa internațională, unde a spus lucrurilor pe nume. 

„Este foarte greu să vorbesc despre acest subiect personal, mai ales că este pentru prima dată când am abordat această situație într-un interviu. Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. A fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care campează afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există niciun loc în care să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case. Știi, nu putem să ne plimbăm în parc ca o familie obișnuită sau să mergem să mâncăm o înghețată sau să facem orice activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să îi protejez, pentru că asta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi ei aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute pe internet, și asta îi afectează.”, a declarat Shakira pentru elle.com

„Uneori, am impresia că totul este un vis urât”

„Încerc să le ascund situația cât de mult pot. Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi. După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea. Dar apoi mă gândesc la toate acele femei din întreaga lume care trec prin greutăți, care trec printr-o situație la fel de rea ca a mea  sau chiar mai rea.

Mă descurc, cred, amintindu-mi că trebuie să devin un exemplu pentru copiii mei, că trebuie să fiu ceea ce își doresc ei, ceea ce vreau să devină. Și vreau să fiu acolo, de asemenea, pentru toți oamenii care mi-au arătat dragostea și sprijinul lor. Aceasta este cea mai mare putere a mea. Acesta este cel mai puternic motor al meu în acest moment.”, a mai spus celebra artistă.

Parchetul spaniol cere o pedeapsă de peste opt ani de închisoare pentru Shakira, acuzată de fraudă fiscală

„Ei nu merită să se simtă urmăriți în fiecare secundă”

Mai mult, chiar dacă acum trece printr-una dintre cele mai grele perioade din viața ei, artista privește totuși cu optimism spre viitor, când speră că tatăl copiilor ei se va implica în creșterea celor doi băieți.

„Ei nu merită să se simtă observați sau urmăriți în fiecare secundă, fotografiați la lăsarea școlii sau urmăriți de paparazzi. Ei merită o viață normală. Este doar un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate. Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați. Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în mod privat.”, a mai declarat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel