Shakira „îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace”. Starul de la Hollywood îi face „curte” cântăreței: „Femeia visurilor mele”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă Foto: Instagram/ shakira, tomcruise
Descriere foto: Sursă Foto: Instagram/ shakira, tomcruise

Shakira i-a adresat un mesaj lui Tom Cruise care a uimit publicul. Ce discuție au avut cei doi cu privire la presupusa relație.

În cursul acestei luni, cu ocazia evenimentului Formula 1 Grand Prix ce a avut loc în Miami, Shakira și Tom Cruise au fost văzuți împreună bucurându-se de competiția intensă. Pe măsură ce mașinile de Formula 1 se întreceau pe pistă, așa și privirile publicului îi iscodeau pe cei doi.

În urma acestui eveniment au existat speculații că între Shakira și Tom Cruise ar avea loc o idilă. Cu toate acestea, Shakira nu ar fi interesată într-o relație cu acesta, în ciuda zvonurilor care au circulat în ultimele săptămâni prin media.

Ce îl roagă Shakira pe Tom Cruise

Shakira „îl roagă pe Tom Cruise să o lase în pace”, în contextul în care susține că acesta este "disperat" să iasă cu ea.

Deși este controversată situația, se zvonește că actorul de 60 de ani și cântăreața de 46 s-ar mai fi întâlnit și după ce au fost văzuți ultima oara la Marele Premiu de la Formula 1.

S-a afirmat, recent, că Tom Cruise era "extrem de interesat să o urmărească" pe Shakira și că era "disperat" să iasă la o întâlnire cu aceasta, deși artista a mai precizat că, momentan, este axată pe familie și carieră, mai ales după ce a anunțat divorțul de anul trecut cu soțul ei, Gerard Piqué, menționează The Mirror.

Tom Cruise despre Shakira: „Femeia visurilor mele”

Revista Heat susține că Shakira l-a implorat pe Tom Cruise să nu mai flirteze cu ea, deși cei doi se cunosc vag de mai mulți ani. Cu toate acestea, ei nu au petrecut timp împreună într-un cadru relaxat, desigur, până la Grand Prix-ul din această lună. De asemenea, sursa menționată a notat că Tom s-a arătat destul de amețit când a întâlnit-o pe Shakira, adăugând că a fost similar cu modul în care s-a comportat când a întâlnit-o pe Katie Holmes prima oară, fosta lui soție.

Sursa menționată menționează de asemenea, că Tom Cruise a plecat considerând că între el și cântăreață a existat o conexiune reală pe care ar trebui s-o dezvolte. Tom ar fi vorbit aceste lucruri și cu prietenii săi, deși, spre ghinionul său, Shakira nu este de aceeași părere, dând semnale că nu îi împărtășește sentimentele. Shakira ar fi fost mai mult prietenoasă și poza din politețe și nu din vreun atașament intim. Cu toate acestea, Tom Cruise a descris-o pe Shakira drept „femeia visurilor sale”, conform The Mirror.

Shakira este flatată de comportamentul lui Tom Cruise

De aceea, potrivit sursei citate, situația a fost prea mult pentru cântăreață, lucru ce a determinat-o până la urmă să se confrunte cu întrebările care au luat naștere în public și în legătură cu relația dintre cei doi. Sursa a adăugat: „Ea nu vrea să îl facă de râs sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei - era doar prietenoasă. Este flatată, dar nu este interesată”.

Astfel, mesajul a fost recepționat  de Tom Cruise, care a privit într-un mod politicos cuvintele Shakirei, dar nu va renunța la a-și găsi iubirea vieții sale, în ciuda faptului că Shakira nu e interesată.

Actorul precizează că este o luptă pentru el să găsească „persoana potrivită”, adăugând că are „cele mai înalte” standarde în privința unei partenere și că nu se mulțumește cu o „a doua cea mai bună” când vine vorba despre o potențială pereche. Actorul a mai adăugat că nu a mers la celebra cântăreață abordarea  de tipul „a fi plin de sine”, mai adaugă The Mirror.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel