Sfaturi pentru o siluetă de vis la plajă. Carmen Brumă: „Iată trei măsuri care te ajută sigur să obții un abdomen plat”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit trei sfaturi pentru a avea un abdomen plat vara aceasta.

Majoritatea oamenilor își doresc un abdomen plat, mai ales acum că este vară și mulți se pregătesc să meargă la plajă. Dacă vrei să îți tonifiezi abdomenul și să arăți minunat în costumul de baie, Carmen Brumă a oferit câteva sfaturi eficiente.

Top 3 sfaturi pentru abdomen plat

Primul sfat este să elimini zahărul, alcoolul și să limitezi cantitatea de fructoză din alimentație, măsuri esențiale pentru reducerea grăsimii abdominale. Carmen Brumă recomandă, de asemenea, să incluzi proteinele și legumele la fiecare masă, preferabil crude, pentru a asigura o alimentație sănătoasă și echilibrată. Nu în ultimul rând, specialista recomandă combinarea exercițiilor cu greutăți pentru întregul corp, antrenamentele în zona 2 de efort și exercițiile pe intervale de efort, menționând că organismul nostru funcționează ca un întreg și trebuie hrănit și antrenat ca atare. 

„Iată trei măsuri care te ajută sigur să obții un abdomen plat 

1. Elimină zahărul, alcoolul și limitează cantitatea de fructoză din alimentație.

2. Ai grijă ca fiecare masă a ta să conțină proteine și legume, de preferat crude.

3. Nu face doar abdomene! Combină antrenamentele. Ai nevoie de exerciții cu greutăți pentru tot corpul, ai nevoie de antrenamente în zona 2 de efort și exerciții pe intervale de efort. Corpul nostru funcționează ca un întreg și trebuie hrănit și antrenat ca atare”, a spus Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Top trei ingrediente care mențin pielea sănătoasă pe timpul verii. Carmen Brumă ne sare în ajutor

Ce trebuie să faci ca să nu te îngrași în această vară

Cât despre ce trebuie să faci vara asta ca să nu acumulezi kilograme în plus, Carmen Brumă a oferit trei sfaturi esențiale. Primul sfat este să începi masa cu o salată din legume proaspete din sezon, cum ar fi roșii, ardei și castraveți, asigurându-te că fiecare masă conține cel puțin un gram de proteină. Specialista sugerează să consumi dulciuri ocazional, preferabil la sfârșitul mesei, pentru a minimiza impactul glicemic. Al doilea sfat constă în a te cântări o singură dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol, folosind un cântar inteligent. În final, ea recomandă să bei suficientă apă în timpul zilei, ceea ce poate reduce pofta de mâncare, prelungi senzația de sațietate și îmbunătăți digestia.

„Trei sfaturi care te ajută să nu te îngrași vara asta. 

1. Începe masa cu o salată din legume proaspete din sezon: roșii, ardei, castraveți și ai grijă să ai în alimentație minimum un gram de proteină. Mănâncă dulciuri ocazional, la sfârșitul unei mese, astfel încât impactul glicemic să fie mai mic.

2.  Cântărește-te o singură dată pe săptămână, dimineața, pe stomacul gol și folosește un cântar inteligent.

3. Bea suficientă apă, astfel încât să ai mai puține pofta, să prelungești senzația de sațietate și să ai o digestie mai bună”, a explicat Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Alimentul ideal care păcălește foamea. Carmen Brumă: „Am testat pe mine, îți dă cea mai mare senzație de sațietate”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel