Sfaturi pentru o nuntă perfectă, de la Prestige Orchestra: „Asta e cheia unui eveniment de succes”

Sursa foto: freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Soliștii și fondatorii trupei Prestige Orchestra, Iuliana și Costin Ghinea, au fost invitați în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, acolo unde au oferit trucurile pe care trebuie să le respecți, pentru o nuntă de vis.

Nunta reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Proaspeții căsătoriți încearcă să pună la punct cât mai bine fiecare detaliu, astfel încât totul să fie perfect, de la muzică, mâncare, bătură, până la locație. În acest sens, fondatorii și soliștii trupei Prestige Orchestra au fost invitați în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, unde au dezvăluit cel mai important sfat care va ajuta mirii să obțină evenimentul perfect.

„De fiecare dată am spus că evenimentul trece cu orice fel de furnizor, aici vorbim despre locațiile unde se ține evenimentul, despre trupele pentru care oamenii optează, mâncare, băutură. Importante sunt amintirile cu care rămâi după eveniment. Noi le spunem tuturor să-și aleagă furnizorii pe care-i consideră cei mai importanți, să-și aleagă oameni care le pot oferi momente pe parcursul serii. Sunt perechi cu care ne întâlnim și ne spun că nunta lor a fost cea mai frumoasă la care au participat, și asta pentru că s-au întâmplat momente pe parcursul serii. Nu este despre cum se cântă, cum se mănâncă, important este să le creezi oamenilor amintiri. Nu-și vor mai aduce aminte de ce flori au avut pe masă sau de ce au băut.”, a declarat Iuliana Ghinea, fondator și solist Prestige Orchestra, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Asta e cheia unui eveniment de succes”

Totuși, pe lângă aspectele menționate mai sus, extrem de important mai este fotograful, dar și videograful, spune artista. Dacă se respectă toate aceste detalii, iar furnizorii sunt aleși cu mare atenție de către miri, atunci evenimentul va fi, fără îndoială, unul foarte reușit. 

„Este important să-și aleagă un fotograf foarte bun, pentru că și asta e foarte important, un videograf foarte bun, care să le surprindă momente din petrecere, din biserică, momente alături de părinți, bunici, cred că astea sunt cele mai importante momente. Asta e cheia unui eveniment de succes, să rămâi cu amintiri frumoase.”, a mai dezvăluit ea.

Ce alegem prima dată: trupa sau locația?

Foarte mulți miri încă se întreabă dacă ar trebui prima dată să ocupa locația pentru nuntă sau să se direcționeze mai întâi către trupă, iar invitații noștri au răspunsul.

„Noi avem foarte multe situații în care perechile de miri ne aleg prima dată pe noi, alegem o dată împreună, și după semnează contractul cu locația, dar ca sfat, cel mai bine este să fie în același timp.”, a spus și Costin Ghinea.

„Să-și aleagă mai multe date disponibile la restaurant, trupă, fotograf și să încerce să le coreleze, astfel încât toți furnizorii să fie disponibili în aceeași zi.”, spune și Iuliana.

Cei doi au un truc util și când vine vorba de luna ideală în care ar trebui să-ți organizezi evenimentul vieții tale.

„Nu mai avem luni de vârf.”, spune solistul.

„Oamenii încă își organizează pe ultima sută de metri, dar sunt și perechi care își organizează din timp. Nu se mai ține cont de o lună anume, dar un tips foarte bun este să alegeți să vă faceți evenimentele în prima parte a anului, pentru că oamenii sunt dornici să se distreze, nu au cheltuit încă banii.”, a conchis Iuliana Ghinea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 iun 2023, 22:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience