Sfârșit tragic. Un tânăr actor a fost găsit mort, după ce dispăruse de trei zile. Avea doar 19 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Matthew Mindler, foto Twitter
Descriere foto: Matthew Mindler, foto Twitter

Matthew Mindler, un tânăr actor cunoscut pentru rolul său din filmul "Our Idiot Brother" din 2011, a fost găsit mort sâmbătă, după ce a fost dat dispărut de la universitatea sa. Avea 19 ani.

Colegiul său, Millersville University din Pennsylvania, a anunțat sâmbătă vestea într-un e-mail adresat studenților.

"Cu inima îndurerată vă anunțăm decesul lui Matthew Mindler, în vârstă de 19 ani, din Hellertown, Pennsylvania, student în primul an la Universitatea Millersville. Gândurile noastre de compasiune și pace sunt alături de prietenii și familia sa în aceste momente dificile", se arată în e-mail, potrivit TMZ.

 

Mindler a fost dat dispărut de către universitate pe 26 august, iar agențiile de aplicare a legii, precum și poliția universitară, l-au căutat de atunci. Mindler a fost găsit decedat în Manor Township sâmbătă și a fost apoi transportat la Lancaster County Forensic Center pentru "investigații suplimentare". Cauza morții nu a fost dezvăluită.

 

 

Matthew nu mai fusese văzut de marți seară, după ce nu s-a mai întors în camera sa de cămin. El a fost dat dispărut miercuri.

Poliția spune că Matthew a fost văzut ultima dată plecând din căminul studențesc marți, la ora 20:11, purtând un hanorac alb cu glugă de la Millersville University cu dungi negre pe braț, un rucsac negru, blugi și adidași albi.

 

 

Mindler este cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul "Our Idiot Brother", din 2011, în care au jucat Paul Rudd, Elizabeth Banks și Zooey Deschanel. Mindler l-a interpretat pe River, fiul lui Liz (Emily Mortimer) și Dylan (Steve Coogan), care este puternic controlat de părinții săi și, prin urmare, incapabil să se exprime.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainers Weekly (@entertainersweekly)

Mindler a jucat, de asemenea, într-un episod din serialul "As the World Turns" din 2009, în rolul lui Halloween Boy, precum și în scurtmetrajele "Frequency" (2013) și "Solo" (2015). A apărut în emisiunile "Late Show With David Letterman" în 2010 și "Last Week Tonight With John Oliver" în 2015. Ultimul său proiect, filmul de televiziune "Chad: An American Boy", a avut premiera în 2016.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel