Sfârșit tragic pentru un bărbat din Iași. A murit intoxicat cu fum în timp ce familia sa împodobea bradul în altă încăpere

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Un bărbat din Iași a murit intoxicat cu fum în timp ce familia lui împodobea bradul în altă încăpere.

Sfârșit tragic pentru un bărbat  în vârstă de 41 de ani din judeţul Iași. Acesta a murit intoxicat cu fum în timp ce familia lui împodobea bradul în altă încăpere, transmite Pro Tv. Bărbatul ar fi obișnuit să fumeze în pat, iar acest obicei i-a fost fatal. Din păcate, medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

El locuia împreună cu părinții și sora lui. În acel moment, s-ar fi aflat într-o anexă a gospodăriei. Mama lui era la bucătărie și a observat, la un moment dat, că pe geam ies flăcări. Speriați, oamenii au încercat să stingă incendiul cu găleți cu apă, și au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

”Eram în casă și făceam bradul cu soția, și soacra a venit că ieșea foc pe geam și a spus vino repede că a luat foc, am avut noroc că am avut niște ligheane cu apă aici și am dat prima dată apă aici prin geam, nu am știut că el este aici și apoi s-a dus socrul după vecini.”, a spus cumnatul bărbatului. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel