Sfârșit tragic pentru o mămică de 31 de ani după ce a fost infectată cu COVID-19. Femeia nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

O tânără mămică s-a stins din viață din cauza coronavirusului, înainte să-și cunoască bebelușul.

Virusul ucigaș din China face tot mai multe victime în rândul tinerilor, pe zi ce trece. Unul dintre cele mai recente cazuri este cel al Otiliei, o tănără de doar 31 de ani. Femeia urma să aducă pe lume bebelușul mult așteptat. Din nefericire, aceasta a contractat virusul Sars-Cov2, chiar înainte de a naște. Otilia nu era vaccinată, iar din cauza unor complicațiii, aceasta s-a stins din viață. Din păcate, drama familiei este cu atât mai mare, cu cât femeia nu a apucat nici măcar să-și țină în brațe copilul.

 

Otilia a contractat virusul nemilos când era însărcinată. Starea de sănătate a femeii s-a agravat tot mai mult, motiv pentru care medicii au decis să o opereze pe viitoare mămică, intervenție în cadrul căreia i s-au făcut inclusiv transfuzii de sânge.

Pentru ca operația să aibă loc cât mai repede, Centrul de Transfuzii Alba a făcut apel public pentru ajutorarea tinerei în cadrul unei campanii căreia i s-au alăturat zeci de oameni.  Cu toate astea, starea Otiliei nu s-a îmbunătățit nici după operație, motiv pentru care a fost nevoie ca specialiștii să intervină cu o cezariană.

Din nefericire, la scurt timp după ce a fost adus pe lume bebelușul, Otilia s-a stins din viață. Acum, familia tinerei este devastată de durere și refuză să creadă că o asemenea nenorocire s-a abătut asupra lor.

„Prietenă dragă nu îmi vine să cred că tu nu mai ești cu noi și nu pot sa îmi scot asta din gând. Ultima dată când ne-am vobit, ne-am urat sănătate și să ne vedem cu bine, să îmi faci unghiile și uite ce veste am primit azi, că tu nu mai ești cu noi.

Ceva s-a rupt în mine, ai fost o fată și o prietenă deosebită. Niciodată nu te voi uita. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău cel blând și bun, să ai lumină veșnică și somnul de veci să îți fie lin! Dumnezeu să te ierte că prea repede te-ai dus fără să ne mai spui nimic!”, a transmis una dintre prietenele tinerei.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă noastră prietenă! Cuvintele sunt de prisos și orice am spune sau am vrea să facem acum pentru tine este prea târziu! Durerea pe care ai suferit-o tu nu ți-o mai putem lua,nu te mai putem aduce înapoi…de ce ai plecat atât de repede dintre noi ne întrebăm cu toții?!

De fiecare dată când plecam de la ține gândurile ne erau: “ să ne revedem cu bine” dar, se pare că nu ne-am mai revăzut și nu ne vom mai revedea în această viață! Ai zis că mă vei anuntă când revii din spital…am așteptat,am sperat și încă aș vrea să sper că ceea ce am auzit e doar un coșmar!

Am împărțit același sandwich, aceleași trăiri și amintiri…nu pot să cred că nu mai ești! Te vom iubii mereu…noi toți cei dragi ție!”, a adăugat o altă prietenă, potrivit ziarulunirea.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel