Sfârșit dramatic pentru o bloggeriță. Tânăra a lăsat un bilet de adio și s-a aruncat în gol de la etajul 14/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

O bloggeriță cunoscută, în vârstă de 24 de ani, din Chișinău a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 14.

Tragedie fără margini în familia unei bloggerițe. Fata în vârstă de 24 de ani a ales să își pună capăt zilelor în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:30. Polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al apartamentului unde locuia, pe strada Gheorghe Asachi.

Aceasta locuia împreună cu iubitul ei, însă în momentul în care a decis să facă acest pas, aceasta era singură acasă. După ce a scris un bilet de adio, influencerița a urcat la etajul 14 al blocului în care locuia și s-a aruncat în gol. Aceasta și-a cerut iertare celor apropiați pentru gestul necugetat pe care l-a făcut.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest. Potrivit vecinilor, din casa lor nu s-au auzit scandaluri, poate doar câteva certuri, dar nimic îngrijorător. De asemenea, înainte de nenorocire, vecinii au dezvăluit că a fost liniște. 

Tânăra avea 100.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe pagina sa a apărut o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere „Sfârșit”. Mesaj care probabil ar fi fost postat de ea, înainte de a se producere nenorocirea.

Medicii legiști nu au găsit urme de de moarte violentă, ci doar cele caracteristice căderii de la înălțime, relatează Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel