Sezonul Săgetătorului. Vești bune pentru Berbec, Leu și Balanță. Provocări pentru Rac, Capricorn și Vărsător

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Josh Rangel
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Josh Rangel

Află ce zodii se bucură în sezonul Săgetătorului, dar și semnele care întâmpină unele provocări!

Astăzi, Soarele a intrat în Săgetător. Trecem de la energia mai profundă a Scorpionului, la cea mai relaxată a semnului zodiacal reprezentat de către un centaur. 

Săgetătorul este singurul semn de foc mutabil al zodiacului, ceea ce înseamnă că este cunoscut pentru că este flexibil, adaptabil și foarte expresiv. Săgetătorul este condus și de Jupiter, planeta expansiunii, abundenței, a educației și a legilor. 

Cu toții vom învăța numeroase lecții, principala fiind aceea de a ne depăși propriile limite din propria inițiativă. 

“Sezonul Săgetătorului(22 noiembrie-21 decembrie) ne învață să fim optimiști, credincioși, îndrăzneți și să ne depășim permanent limitele. Creează premisele pentru călătorii, studii, filosofie și libertate. Dar acest tranzit, fiind acompaniat și de Venus și Mercur, pentru o perioadă, va deveni puțin dezechilibrat. Unii dintre nativi vor da pe dinafară! Arhetipul Săgetătorului vorbește și despre exces de zel, dublu standard, prejudecăți și inconștiență. Deci trebuie să avem grijă să nu amplificăm mai mult decât este cazul unele situații. Supracompensarea va aduce consecințe greu de digerat. Râvnim la următorul pas, însă trebuie ales cu mare grijă” , declară astrologul Daniela Simulescu despre Sezonul Săgetătorului din 2022.

Mai jos vei găsi detalii despre zodiile cele mai avantajate, dar si cele mai afectate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii sunt cei care profită la maximum de sezonul Săgetătorului. Având un semn de foc asemănător, ai poftă de viață, ești încrezător și mai ales, îndrăzneț. Sunt încurajate și călătoriile, așa că mergi la o cafea sau vizitează un alt oraș sau o altă țară. Pe plan relațional, întâlnești oameni noi și poți fi pus în fața unor experiențe inedite. Nu este garantat că vor dura pentru totdeauna, însă vei avea de învățat despre tine și despre lume.

Leu/Ascendent în Leu

Leii sunt alți norocoși ai sezonului Săgetătorului. Se anunță o perioadă palpitantă, unde dragostea plutește în aer. Motivul? Casa a cincea a hărții tale, este cea care guvernează romantismul, distracția și sexul și este luminată de soare până la 21 decembrie. Intri în jocuri de cucerire, iar dacă ai copii, relația cu ei se poate îmbunătăți. Desigur, ar fi bine să le acorzi mai mult timp. Este o perioada optimă și pentru participarea la evenimente.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel