Sezonul 2 Masked Singer România începe astăzi. Pavel Bartoș: ”Avem 16 personaje care-și unesc forțele pentru a redefini divertismentul”

Data publicării:

Cel mai secretos show al momentului începe în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV. Masked Singer România revine cu mai mult spectacol și mai multe măști sub care se ascund celebrități din toate domeniile. 

16 măști antrenate să-și arate calitățile și să-și ascundă identitatea se luptă în cel mai intens concurs al planetei. Sute de presupuneri, mii de posibilități, în singura competiție în care numele vedetelor este cel mai mare mister. Cine se ascunde sub mască? Aflăm începând de astăzi, în fiecare joi, de la ora 21:30. 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, vor încerca să deslușească fiecare indiciu pe care cele 16 personaje fantastice îl aduc în fața publicului. Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Papagalul, Șaorma, Pufosul, Cameleonul și Bufnița sunt primele 8 măști care intră astăzi în show-ul Masked Singer România și vor face tot ce le stă în putere pentru a-i induce în eroare pe detectivi. 

”Avem 16 personaje care-și unesc forțele pentru a redefini divertismentul. Unele sunt gingașe, altele fioroase sau sensibile... ca Horia Brenciu, unele care vin de pe altă planetă sau din poveștile copilăriei. Toate luptă pentru cel mai valoros premiu din istoria competițiilor: trofeul Masked Singer!”, a spus Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunii. 

În această seară, cei patru detectivi și Pavel Bartoș vor fi martorii unui moment uluitor, când una dintre măști va face un gest total neașteptat. Ce decizie va lua una dintre vedetele, imediat după momentul de pe scenă, vedem astăzi, în prima ediție Masked Singer România.  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel