"Sex and the City" revine în forță. Când începe noul sezon și cine lipsește din distribuție

Data publicării:
Sex and the city, captură foto Youtube
Descriere foto: Sex and the city, captură foto Youtube

Noul sezon "Sex and the City" va urmări prietenia celor trei eroine şi vieţile lor amoroase, când acestea au ajuns la vârsta de cincizeci de ani. 

Un nou sezon al serialului de succes "Sex and the City" va fi difuzat pe HBO Max, cu aceeaşi distribuţie, cu excepţia actriţei Kim Cattrall, a anunţat canalul duminică seara.

În acest sezon, intitulat "And Just Like That...", fanii le vor reîntâlni timp de 10 episoade pe actriţele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, a precizat HBO într-un comunicat.

Sarah Jessica Parker va interpreta în continuare personajul Carrie Bradshaw, în timp pe Cynthia Nixon şi pe Kristin Davis le vom regăsi din nou în rolul celor bune prietene ale sale, avocata Miranda Hobbes şi dealerul de artă Charlotte York.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

În ceea ce o priveşte pe Kim Cattrall, interpreta personajului Samantha Jones, o new-yorkeză dezinhibată, care lucrează în publicitate, aceasta nu este menţionată în comunicatul HBO, care nu precizează de ce actriţa nu mai figurează pe afiş.

Noul sezon va urmări prietenia celor trei eroine şi vieţile lor amoroase, când acestea au ajuns la vârsta de cincizeci de ani. Data lansării nu a fost specificată, însă primele scene urmează să fie filmate la sfârşitul primăverii la New York, notează Agerpres. 

Sarah Jessica Parker, care co-produce serialul alături de Cynthia Nixon, Kristin Davis şi Michael Patrick King, a postat un trailer al sezonului pe contul ei de Instagram.

Scurtul filmuleţ este un montaj de imagini din New York şi de pe ecranul computerului lui Carrie Bradshaw pe care se pot vedea cuvintele "And Just Like That..." şi "The story continues....". Vocea actriţei însoţeşte aceste imagini.

Serialul original "Sex and the City", creat de Darren Star, se bazează pe cartea omonimă a lui Candace Bushnell publicată în 1997. Primul episod a fost lansat în 1998 şi au urmat şase sezoane.

Serialul a generat şi două filme, produse în 2008 şi 2010, şi un prequel, difuzat în 2013 timp de două sezoane.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel