Serialul ucrainean în care joacă președintele Zelinsky, difuzat și în România. Pe ce post îl poți urmări

Data publicării:
Descriere foto: Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Foto President.gov.ua
Descriere foto: Descriere foto: Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Foto President.gov.ua

Ce se întâmplă atunci când un om obișnuit, dar cinstit, este ales Președinte? În slujba poporului (Servant of the people) e serialul de comedie care răspunde la această întrebare, și în urma căruia a fost lansată cariera celui mai iubit om politic al momentului, Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. 

În slujba poporului e o comedie document care arată parcursul unui om normal ce-și dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. Profesorul modest și umil, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situația mizerabilăa țării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube. Reacția virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populația se mobilizează și strânge bani pentru a finanța campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcție din stat. Pe care o câștigă! Seria urmărește noua viață a profesorului Vasily, un Președinte atipic, care decide să nu-și schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinților lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii și să meargă cu bicicleta la serviciu - doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din țară.

În urma succesului uriaș al serialului, actorul principal, Volodymyr Zelensky, și-a anunțat intenția de a candida la Președinție, în cadrul alegerilor din 2019. De data aceasta pe bune.Zelensky a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare în urma unui val denemulțumire a alegătorilor față de regimul anterior și a unei campanii care promite încetareacorupției împotriva căreia luptă și personajul interpretat în serial. 

Pro TV a cumpărat serialul ucrainean „Servant of the People” / „Sluga poporului”, în care preşedintele Ucrainei Volodymyr Zelensky joacă rolul principal.

Zelensky, de la actorie la război. Cum a ajuns peședintele Ucrainei. „Servitorul Poporului”, rolul cu care a cucerit inimile poporului său

Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Volodymyr Zelensky a ajuns să fie iubit de poporul uncrainean după ce a jucat rolul unui profesor care a câștigat alegerile din greșeală. Și-a numit partidul după celebrul serial.  
 

Vladimir Zelenskiy este cel de-al șaselea președinte al Ucrainei. Înainte de a intra în politică, a fost comediant, actor, scenarist, producător de film și regizor.

Înainte de cariera sa politică, a obținut o diplomă în drept și a creat o companie de producție, Kvartal 95, care produce filme, desene animate, emisiuni de comedie TV, printre care "Servitorul poporului", în care Zelenskiy a jucat rolul de președinte al Ucrainei. Serialul a fost difuzat din 2015 până în 2019. Un partid politic omonim care poartă același nume ca și serialul de televiziune a fost creat în martie 2018 de către angajații Kvartal 95.

 

Zelenskiy și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale ucrainene din 2019 în seara zilei de 31 decembrie 2018, în paralel cu discursul de Anul Nou al președintelui Petro Poroșenko, la postul de televiziune 1+1. La momentul respectiv, Zelenskiy era deja unul dintre primii clasați în sondajele de opinie pentru aceste alegeri. Zelenskiy a câștigat alegerile cu 73,22% din voturi în turul al doilea, învingându-l pe Poroșenko, potrivit IMDB.

 

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, și-a început campania electorală ca o glumă virală și și-a numit partidul politic după serialul său de televiziune, Servitorul Poporului, dar a câștigat alegerile la patru ani după ce serialul a fost difuzat pentru prima dată, iar acum este în război cu Rusia lui Vladimir Putin, notează Mirror. În urmă cu doar patru ani, Volodymyr Zelenskyy era protagonistul unei emisiuni TV în care un profesor de istorie devenea din greșeală președintele Ucrainei.

Personajul lui Zelenskyy a devenit involuntar liderul Ucrainei după ce un videoclip filmat de elevi în care acesta vocifera împotriva corupției guvernului din țara sa a devenit viral.

Citește mai multe AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel