Serialul ''La Casa de Papel'' se încheie anul acesta cu un ultim sezon difuzat în două părţi

Data publicării:
La Casa de Papel, sursa foto Instagram
Descriere foto: La Casa de Papel, sursa foto Instagram

Serialul spaniol "La Casa de Papel" ("Money Heist") se va încheia în 2021 cu un ultim sezon, care va fi difuzat în două părţi, în lunile septembrie şi decembrie.

Fanii serialului vor putea simţi că fac parte din această producţie difuzată de Netflix datorită unei "experienţe imersive", care îi va purta în oraşe precum New York, Miami şi Ciudad de Mexico.


Plataforma de streaming Netflix va promova astfel sfârşitul acestei ficţiuni spaniole, devenită din 2017 un fenomen internaţional, care se desparte anul acesta de public cu un sezon în două părţi, ce vor fi lansate în septembrie şi în decembrie.

 

Netflix a anunţat miercuri deschiderea unei liste de rezervări pentru ca fanii să poată vizita, vara aceasta, platourile de filmare din Paris, Londra, New York, Ciudad de Mexico şi Miami. Reprezentanţii Netflix au promis că fanii vor putea să ajungă şi în diverse spaţii din Los Angeles, Sao Paulo, Singapore, Roma şi Madrid în care au fost filmate scene pentru această producţie.

 

Fiecare atracţie va avea o tematică adaptată oraşului vizitat şi va permite publicului să probeze ţinutele protagoniştilor, să interacţioneze cu personajele şi să le decidă soarta.

 

''La Casa de Papel' s-a născut în Spania, dar a cucerit imaginaţia întregii lumi. Acum, aducem spectacolul mai aproape de casă", a declarat directorul departamentului de experienţe al Netflix, Greg Lombrado.

 

Datele 3 septembrie şi 3 decembrie au fost alese pentru lansarea în două părţi a celui de-al cincilea sezon al acestui serial, considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole, notează Agerpres. 

 

Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi "o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele", a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

 

"Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război", au adăugat reprezentanţii platformei Netflix. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel