Serialul care a făcut furori pe Netflix. Record de vizualizări, a depășit producții precum „Queen's Gambit” sau „Bridgerton”

Data publicării:
Lupin, captură foto Youtube/ sursa Netflix
Descriere foto: Lupin, captură foto Youtube/ sursa Netflix

După mai puțin de o lună de la lansare, a ajuns să fie cea mai de succes producție originală Neflix. Iată ce serial a bătut toate recordurile. 

„Lupin” este cel mai urmărit serial al momentului. Este o producție originală Netflix și la doar o lună de la lansare a reușit să bată record după record.  Audiențele au depășit producții precum „Queen's Gambit” sau „Bridgerton”, iar serialul produs în Franța a adunat 70 de milioane de difuzări până acum. 


Serialul spune povestea lui Assane Diop, în vârstă de 25 de ani, care decide să își răzbune tatăl. În adolescență și-a pierdut părintele, iar viața lui a fost dată peste cap după ce a fost acuzat pe nedrept pentru o crimă. „Lupin” reușește să țină pe oricine cu sufletul la gură și este primul serial francez care a intrat în Top 10 în Statele Unite, pe Netflix. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel