Serghei Mizil, dezvăluiri ȘOCANTE dintr-un spital COVID: "Doctorii făceau asta chiar sub ochii mei"

Data publicării:
Serghei Mizil, sursa instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, sursa instagram

Serghei Mizil a făcut dezvăluiri șocante dintr-un spital covid. Acesta a rămas fără cuvinte când  văzut ce făceau medicii chiar sub ochii lui.

Serghei Mizil se află printre persoanele care nu au scăpat de infectarea cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Vedeta a scăpat cu bine de această infecție, însă imaginile din spital l-au îngrozit.

Serghei Mizil a povestit într-un interviu la Antena Stars că a fost martorul unor imagini de necrezut. Acesta a spus că nu se aștepta să vadă o asemenea situație în spitalele covid, iar doctorii să facă asemenea gesturi chiar sub ochii lui.

”Când am făcut, am zis să nu stau ca găina în casă, am și eu niște relații și am zis: hai, mă, să mă duc la un spital de COVID. Nu-i dăm numele, e spital mare numai de COVID în București. Ajung la poartă, portarii fără mască! «Ce faci aici, nea Serghei, aici nu intri decât dacă ai COVID. » «N-am COVID, mă, dar mă așteaptă cineva să-mi facă analizele… Adică am COVID, dar nu sunt confirmat, să văd acum»… Mă uitam la ei: mă, dacă e spital de COVID, cum să vorbești cu oamenii, tu fără mască? Știam, la televizor, urlau că e full totul… Era un container făcut lângă spital. Am stat o jumătate de oră, singuri, zic: mă, ne-or fi băgat ăștia la protocol. Așteptam să vină bolnavii de COVID. O căldură de muream, eram în maiouri. Mergem la plămâni, nici dracul nu era. Doctorii, în halat, își dădeau măștile jos, fumau. Mi-a zis că am COVID și vorbea cu mine… «dom’le, fumezi?», «da, dom’le, fumez»… au început să fumeze, erau 5-6 medici într-o cameră, acolo, doctorii râdeau, fără măști.”, a povestit Serghei Mizil la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel