Serghei Mizil, dezvăluiri șocante despre moartea soților Ceaușescu: „Am văzut poze cu picioarele pe ei”

Data publicării:
Serghei Mizil, sursa instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, sursa instagram

Serghei Mizil a făcut declarații cutremurătoare, la 32 de ani de la moartea soților Ceaușescu. 

Serghei Mizil i-a cunoscut pe soții Ceaușescu, fiind în preajma lor mai mereu, și asta pentru că sora sa, Donca, a fost iubita lui Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al cuplului prezidențial. Recent, acesta a fost invitat în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3, acolo unde a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea soților Ceaușescu.

Omul de afaceri a povestit că Nicu Ceaușescu a trăit clipe de coșmar la închisoare.

“Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția părinților lui de câteva ori pe zi în pușcărie ca să-l distrugă psihic. Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi.Mi s-a părut o chestie… Am trăit aproape de familia prezidenţială. Eu nu i-aş fi omorât. Din punctul meu de vedere, trebuia o judecată pentru ce au făcut, nu ce nu au făcut”, a spus Serghei Mizil.

 

Serghei Mizil condamnă pedepsirea lui Nicu Ceaușescu

 

Serghei Mizil a mărturisit că Nicu Ceaușescu a fost condamnat pe nedrept. Totodată, afaceristul a precizat că bunul său prieten a ieșit din închisoare complet schimbat și debusolat.

 

 „Aia cu începutul că era alcoolic era o imbecilitate. Beam, dar nu 24 cu 24. Pe el l-a marcat ce s-a întâmplat. Era un om foarte sensibil. Curios este că toată lumea l-a ajutat după aia. El nu-şi mai găsea locul în societate. Când a venit de la pușcărie, era foarte debusolat. Toate s-au spart în capul lui. Pentru că a venit eșalonul doi şi părerea mea personală este că au avut o invidie pe ei şi au vrut să ajungă să facă ce au făcut ei.

Multă lume e debulosată de ce s-a întâmplat, pentru că au crezut că vine capitalismul şi a venit o bagabonţeală din punctul meu de vedere. Dacă te uiți în România cine ajunge la putere, zici că e un șablon, înnebunesc toţi. Uită-te la toţi, la Băsescu, la Iohannis. Toţi au chestia asta: eu fac, al meu, numai eu hotărăsc. Singura diferența între Ceaușescu şi aştia era inteligența. Când voia să facă ceva chema experții”, a mai spus Serghei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel