Serghei Mizil s-a accidentat la mare. Afaceristul s-a trezit plin de sânge

Data actualizării: | Data publicării:
Serghei Mizil, sursa instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, sursa instagram

Serghei Mizil a avut parte de un accident neplăcut la mare. Afaceristul a povestit ce s-a întâmplat.

Serghei Mizil a îngrijorat pe toată lumea, după ce a apărut în platoul emisiunii  ”Xtra Night Show” cu degetul bandajat. Întrebat de Paula Chirilă și Cătălin Bordea ce s-a întâmplat, afaceristul a mărturisit că nu știe cu exactitate.

”Ce pot să zic, la drum de seară, m-am trezit fără buric (n.r. buricul degetului = vârful degetului)”. 

Acesta a continuat glumind: ”Eu stau în partea unde au mărit plaja, și fiind plaja foarte mare, eu nu am mai ajuns niciodată la plajă, pentru că m-am oprit unde era masa acolo și de dimineață până… Și se mai întâmplă accidente de muncă. Eu acum, puteam să cer despăgubiri, de la Liga Băutorilor Profesioniști. Accident la locul de muncă. Totul era în regulă și când m-am trezit am realizat ce am pățit. M-am prezentat a doua zi la doctor și mi-a făcut antitetanos, m-a întrebat dacă prinde… Eu știu acum dacă prinde?!”

 

Cum a făcut bani Serghei Mizil

 

La 67 de ani, Serghei Mizil are o poveste impresionantă. Pe vremea comuniștilor, aducea de peste hotare lucruri la care cetățenii de rând nici nu îndrăzneau să viseze. Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a ajuns, ulterior, om de afaceri. 

“Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toată lumea la poartă să spună că sunt o pată pe societate. Eu zic că semăn cu ea. La mama, săraca, a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei, nu vrei e ora 12, a murit mama, mă gândesc”, povestea Serghei Mizil, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel