Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Serena Williams, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Serena Williams, Instagram

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Celebra jucătoare de tenis a împărtășit vestea prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au devenit părinți pentru a doua oară. Celebra jucătoare de tenis este în culme fericirii după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. 


Serena Williams, în vârstă de 41 de ani,  a anunțat sexul bebelușului la începutul acestei luni și a împărtășit frumoasa veste cu fanii săi prin intermediul unui videoclip publicat pe TikTok alături de soțul său și de fetița lor cea mare, Olympia, dar și cu nou-născutul pe nume Adira River Ohanian, conform Daily Mail


 ’’Bun venit, îngerul meu frumos”, a transmis Serena Williams alături de videoclipul publicat.

De asemenea, soțul celebrei tenismene, Alexis Ohanian a confirmat vestea venirii pe lume a fiicei sale pe rețelele de socializare, dezvăluind numele adorabil al acesteia. 

’’Bine ai venit, Adira River Ohanian Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută, fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Mă simt recunoscător@serenawilliams, acum mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil - ești GMOAT. Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea și de fiica noastră. Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință @olympiaohanian cu surioara ei”, a transmis Alexis Ohanian pe rețelele de socializare.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Serena Williams, mamă pentru a doua oară


În luna mai a acestui an, Serena Williams și Alexis Ohanian au anunțat că vor deveni din nou părinți pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York la Met Gala. Câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, Serena Williams s-a retras din tenis în 2022 după US Open. Fosta tenismenă și soțul ei, cofondator și președinte executiv al platformei Reddit, mai au o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017, informează The Sun



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel