Șerban Huidu are din nou permis de conducere, la 11 ani după cumplitul accident în care a fost implicat: „Nu-mi strică să-l am în buzunar”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Șerban Huidu, captură TV/ kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Șerban Huidu, captură TV/ kanal D

Serban Huidu este din nou șofer, la 11 ani după ce a fost implicat într-un accident grav. 

Șerban Huidu, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. Șerban Huidu este primul “cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcute de vedetele autohtone. Până în anul 2014, Mihai Găinușă i-a fost coleg de platou, până când acesta din urmă a părăsit emisiunea.

Șerban Huidu are din nou permis de conducere, după cumplitul accident în care a fost implicat în urmă cu 11 ani

Pe 16 octombrie 2011, în dreptul localității Timișul de Sus, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier cumplit, în urma căruia au decedat trei persoane. Prezentatorul TV  intrat cu mașină pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, în urmă căruia doi oameni au murit pe loc, al treilea la spital. Acum, la 11 ani de la tragicul accident, Șerban Huidu a reușit să dea din nou examen auto și să își ia din nou permisul de conducere. Cu toate astea, bărbatul susține că nu este nerăbdător să se urce din nou la volan. Totodată, acesta a precizat că are șoferi care să-i conducă mașina. 

„Din august 2022! Adică de șase luni! Nu m-am grăbit să-mi iau permis de conducere! Aveam dreptul să conduc, dar după accident nu am condus deloc până când s-a dat decizia finală eu nu am condus, deși aveam dreptul să conduc! După ce a încetat perioada de grație care era de șase ani, deci în 2019, toate ziarele au scris că mi-am luat carnet! Nu mi-am luat carnet! Mi-am luat în anul 2022, în august! Am învățat! Am dat sala! Au trecut ceva ani! Sunt 11 ani de când am mers ultima oară la volan, așa că e complicat chiar și pentru mine, care am făcut milionul de kilometri cred! Dar într-în final am stat și m-am gândit că nu-mi strică să am un carnet de conducere în buzunar, în caz de nevoie, că trebuie să merg undeva, că e în pericol cineva! Am șoferi, are cine să mă conducă! Nu sunt neapărat disperat după a merge cu mașina! Mai ales după ce am trecut prin ceea ce am trecut! Din când în când! Rar!”, a mărturisit Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai. 

Cât de răzbunător este Șerban Huidu

„Nu aș putea spune că sunt răzbunător, dar nu rămân niciodată dator.  Nu știu dacă îți face neapărat rău, dar dacă mi-ai făcut vreodată ceva, balanța ar trebui echilibrată. Din acest punct de vedere „oltenașul” mai are încă un cuvânt de spus. Nu pot să spun că sunt un om rău sau care caut să-i răzbun. Uneori, poate nu am ajutat oameni și am devenit foarte rău pentru că nu am ajutat și nu pentru că le-aș fi făcut ceva rău. Erau atât de obișnuiți să fie ajutați, aveau impresia că li se cuvine atât de mult, încât au fost foarte uimiți atunci când nu îi mai ajuți. ”, a spus Șerban Huidu. 

Șerban Huidu: „De foarte multe ori, lucrurile s-au întors împotriva mea”

Toto în cadrul emisiunii menționate mai sus, Șerban Huidu a dezvăluit și care sunt cele mai mari defecte ale sale. 

Cred ca am două defecte. Sunt destul de încrezător în oameni și nu știu să spun „nu”. De foarte multe ori, lucrurile s-au întors împotriva mea. Nu îi consider vinovați față de greșelile pe care le-au făcut față de mine, ci mă consider vinovat eu, pentru că i-am acceptat. Iar dezamăgit vine de la amăgit. ”, a mai spus prezentatorul TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel