Șerban Huidu, adevărul despre Mihai Găinușă. Ce a dus la ruperea prieteniei celor doi: "Nu mai vorbim din 2015"

Data actualizării: | Data publicării:
Șerban Huidu și Găinușă, captură youtube
Descriere foto: Șerban Huidu și Găinușă, captură youtube

Șerban Huidu a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la ruperea prieteniei dintre el și colegul lui de breaslă, Mihai Găinușă.

Șerban Huidu a vorbit despre relația lui cu fostul coleg de platou, Mihai Găinușă. Potrivit spuselor lui, cei doi au avut parte de un moment dureros, în trecut.

Șerban Huidu a mărturisit faptul că și-a dorit să reia legăturile cu fostul lui coleg și să reapară din nou în aceeași formulă la emisiunea "Cronica Cârcotașilor", difuzată pe Prima Tv, care va începe pe data de 3 februarie, însă fără rezultat.

Anul acesta, Cronca Cârcotașilor va împlini douăzeci de ani de existență, iar cu această ocazie Șerban Huidi l-ar fi sunat pe Mihai Găinușă pentru a-l invita pe Mihai Găinușă să povestească această experiență, însă nici de daca aceasta nu a primit un răspuns.

Șerban Huidi a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că cei doi nu își mai vorbesc din anul 2015, dar și motivul care a dus la ruperea relației de prietenie.

”Anul acesta am făcut 20 de ani de ”Cronică”. În primul an, am fost singur. L-am sunat să vină să povestească pentru emisiunile speciale de 20 de ani. Nici nu mi-a răspuns la telefon. Nu mai vorbim din 2015 când, după un an de la plecarea din ”Cronica”, când bătusem palma sa revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Și erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: Mișule, unde ești? La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!”.

”În vacanța de iarnă, am pregătit o nouă emisiune, total diferită de ”Cronica”. O veți vedea în curând. Deci, nu numai că nu ne-au dat afară de la Prima TV, ne-au dat și de lucru”, a spus Șerban Huidu potrivit playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel