Șerban Copoț, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia suferă de cancer: „E sub tratament și o să fie ...”

Data publicării:
Serban Copoț, foto Facebook
Descriere foto: Serban Copoț, foto Facebook

Șerban Copoț a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia se luptă cu o boală nemiloasă. 

Șerban Copoț a simțit că îi fuge pământul de sub picioare, după ce a aflat că mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Mama artistului i-a ascuns, inițial, faptul că a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. 

Șerban Copoț, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

În toamna anului trecut, mama prezentatorului TV  a suferit prima operație. 

”Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost incheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate!”,spunea Șerban Copoț la acea vreme, pe rețelele de socializare.

Acum, Șerban Copoț a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Acesta a mărturisit că se simte mult mai bine și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună. Cea care i-a dat viață se află acum sub tratament, pe care îl va urma timp de 5 ani. Totodată, femeia trebuie să meargă la consult o dată la 3 luni. 

„Ușor, ușor cred că o să trecem peste problema asta, dar e o chestiune de termen lung și de răbdare. E sub tratament și o să fie pe următorii 5 ani. Trebuie să facă o dată la trei luni un set de analize. Există și o parte bună, că vine la noi la București o dată la 3 luni și ne vedem aici. Are cum să-și vadă și nepoții altfel decât dacă venim noi la Constanța.

Mama se simte bine, are tonus, e veselă. E foarte importantă susținerea familiei. Faptul că își vede nepoții și ținem legătura foarte strâns ajută foarte mult la tonusul general.”, a spus Șerban Copoț pentru Antena Stars.

Șerban Copoț a ținut să le dea și un sfat celor care îl urmăresc. Prezentatorul TV și-a îndemnat fanii să petreacă cât mai mult timp cu cei dragi și să nu uite de ei. 

„Să ținem legătura cu cei dragi nouă și să-i mai sunăm din când în când, și fără motiv. Uneori contează mai mult așa ceva venit din neant, decât o aniversare sau eu știu ce altă sărbătoare.”, a transmis artistul.

Artistul nu înțelege de ce mama sa i-a ascuns diagnosticul


Profund afectat de situație, artistul privește cu speranță viitorul și spune că mama sa este extrem de puternică și că va ieși cu bine din această cumpănă. 


”Exista mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru - nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România... nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit "să o cert" pentru că nu mai avea sens. Ca să intelegeți, locuieste cu familia in aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitata rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat in decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă”, spunea Șerban Copoț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel