Șerban Copoț, în culmea fericirii: "Au fost multe emoții"

Data publicării:
Șerban Copoț, instagram
Descriere foto: Șerban Copoț, instagram

Șerban Copoț este mai fericit ca niciodată, după ce a devenit tătic pentru a treia oară. 

Șerban Copoț se poate considera un bărbat norocos, mai ales după ce a devenit pentru a treia oară tătic. Deși bucuria a fost una imensă, vedeta nu s-a putut bucura de acest moment pe deplin, din cauza condițiilor pandemice. Soția lui a fost nevoită să stea singură în spital, iar artistul nu a putut să o vadă nici pe ea, dar nici pe fiica nou-născută.

Din fericire, timpul a trecut repede, iar momentul mult așteptat a venit. Șerban Copoț a reușit să își aducă soția și fiica acasă, iar bucuria resimțită a fost de nedescris. Artistul a ținut să împărtășească și cu fanii momentul special, astfel că a postat o fotografie cu soția lui care o ținea în brate pe mezina familiei. Alături de fotografie a scris și un mesaj emoționant: „Gata, acasă în cuibul nostru. Au fost multe emoții, ne-a fost greu că nu am putut să la vizităm deloc, dar acum e totul bine. Vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune”, a scris Șerban Copoț pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serban Copot (@serbancopot)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel