Sensy este în culmea fericirii. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos: ”Nu îmi vine să cred”

Data publicării:

Sensy radiază de fericire, după ce a născut. Influencerița a adus pe lume un băiețel perfect. 

Sensy trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Frumoasa influenceriță a devenit mămică pentru prima dată, după ce l-a adus pe lume pe fiul său, Aaron. Bebelușul s-a născut chiar într-o zi de sărbătoare, pe data de 14 seprembrie 2023. 

Sensy a născut un băiețel perfect sănătos

În urmă cu câteva luni, Sensy și-a unit destinul cu bărbatul mult iubit. Acum, cei doi au devenit părinți pentru prima dată și sunt în culmea fericirii. Vedeta a făcut și primele declarații, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Proaspăta mămică a declarat că atât ea, cât și bebe sunt foarte bine. Totodată, Sensy recunoaște că nu-i vine să creadă și nu se poate abține din plâns când își privește bebelușul. 

”Aaron a venit într-o zi de mare sărbătoare, 14.09.2023. Suntem bine amândoi, dacă înainte eram sensibilă, acum mă uit la el și nu îmi vine să cred că e al meu, plâng, mă minunez, îi mulțumesc lui Dumnezeu și o iau de la capăt. Trăim clipe intense și orele zboară cât ai clipi. (...) Problemele mele cu tensiunea și-au spus și își spun cuvântul în recuperare”, a scris Sensy pe Instagram.

Cum a ales vedeta numele pentru băiețelul său

„Este o poveste interesanta si cu acest nume: inca de cand aveam 12 ani stiam ce nume va purta baiatul meu, doar ca anii au trecut iar sotului nu ia placut niciodata numele, in prima faza am fost foarte revoltata, dar am decis sa ma las purtata de vant si poate ca destinul numelui era defapt altul. Fix in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata adica pe 25 ianuarie, am facut o lista cu nume doar de baieti, nume scurte de 4-5 litere care imi placeau mie, apoi i-am dat sa aleaga, toate se intamplau inainte sa stim ca o sa fie baiat, iar el s-a uitat la lista si a zis Aaron. Si am zis ok, Aaron ramane!! "Pai de unde stii ca e baiat?" Ehhh asa simt, asa am simtit toata viata.... zilele treceau, lunile treceau imi tot apareau video-uri pe Tik Tok cu baietei pe care ii cheama Aaron, am aflat in sfarsit ca este baiat 100% si i-am spus mamei ce nume am ales, iar ea foarte uimita mi-a spus "asta a fost numele lu' mamaita de fata" iar de atunci am stiut ca este un semn, un semn trimis chiar de ea, femeia care m-a crescut, care din pacate m-a parasit in urma cu 8 ani, isi dorea atat de mult sa ma vada maritata, sa isi creasca stranepotii, ma iubea atata de mult si facea atata de multe lucruri pentru mine, imi lipseste atat de mult... dar sunt sigura ca ne va veghea de acolo de sus si ne va sprijini toata viata. Multumesc mamaie pentru minunea asta”, a explicat Sensy pe Facebook.

Câte kilograme s-a îngrășat Sensy în sarcină

Sensy a recunoscut că întotdeauna și-a dorit să mai pună câteva kilograme, ea fiind tot timpul mai slăbuță. 

„Pentru o tipa care nu putea sa doneze nici sange, pentru ca mereu am avut sub 50 kg, mereu auzeam in jurul meu "dar tu nu mananci" "mama dar ce slaba esti" si multe alte remarci de genul... acum la +16 kg e diferit, frumos evident pentru ca mi-am dorit toata viata, dar ciudat, ciudat sa le duc pe picioarele astea inca slabe (umflate ce-i drept, destul de mult) mai sunt cateva saptamani, iar asteptarea devine mai emotionanta si sunt din ce in ce mai nerabdatoare sa incep cea mai frumoasa etapa din viata mea”, a dezvăluit Sensy pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel