Semnul din palmă care îți arată că DESTINUL tău e să fii bogat și puternic!

Data publicării:
Semnele din palmă, sursa pixabay/ autor cm_dasilva
Descriere foto: Semnele din palmă, sursa pixabay/ autor cm_dasilva

Dacă liniile pe care le ai în palmă formează o anume literă, acesta este smenul că destinul tău este să fii un mare lider! 

Cititul în palmă s-a „născut” în astrologia hindusă acum câteva mii de ani și s-a răspândit rapid în Asia și apoi în Europa, după ce Aristotel a aflat de ea. Aristotel l-a învățat arta de a citi palma și pe Alexandru cel Mare, care a folosit-o pentru a afla caracterul soldaților săi. 

De data aceasta ne vom concentra asupra semnificației literei „M” cu doar unii oamenii o au formată de liniile din palmă.

Litera aceasta formată în palmă este destul de rară, e alcătuită din patru linii (două lungi și două mai scurte) care se întâlnesc în parte din centru spre extremitățile palmei, aproape de baza degetelor arătător. 

Oamenii care au acest semn sunt destinați unei cariere fabuloase și vor acumula bogății extraordinare. Ei au un nivel ridicat de încredere în sine, motivație și disciplină. Cel mai adesea sunt atrași de jurnalism, scris și educație, iar acestea sunt sferele în care se vor îmbogăți.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel