Semnificația zilei de 9 februarie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiriș: „Astăzi culegem roadele acțiunilor noastre” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 9 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 9 februarie 2022.

 


„Este o energie asociată câștigurilor, însă atenție că în funcție de ce ni se tot întâmplă în ultima vreme este asociată, la unele persoane, și pierderilor. Dar este în functie și de ce semănăm. Este bine să organizăm lucrurile, să ne implicăm eficient. Să avem putere și să ne manifestăm cum trebuie puterea, dar nu prin dominare sau prin dorință excesivă de putere sau răzbunare și materialism excesiv, căci putem bloca circuitul banilor în natură”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

 

Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că în această zi vom culege roadelor acțiunilor noastre. Dărnicia este cuvântul cheie al zilei de 9 februarie 2022. Trebuie să învățăm cum să fim mai buni cu cei din jurul nostru. 

 

"Dărnicia este cheia zilei astăzi, traversam o zi in care vom avea nevoie de sentimentul de a face bine necondiționat. Ne vom simți mai câștigați, decât dacă am fi câștigat la Lotto. Energia ne vorbește astăzi despre cât este de important sa culegem roadele acțiunilor noastre, cât de bine este sa ne simțim importanți, doar pentru ca ajutam și nu sa ne hrănim ego-ul. Energia noii ere- era Varsatorului, ce se resimte încă din aceste vremuri- ne vorbește despre fraternitate și cum e mai bine sa îi ajutam pe cei din jur. Este însă o zi buna pentru investiții. Depinde de noi ce am “semănat” aceste zile, deoarece astăzi culegem roadele gândurilor, cuvintelor dar mai ales acțiunilor noastre. Dacă resimțim pierderi ( de orice tip: materiale, non-materiale) este pentru ca trebuie sa ne schimbam gândirea/ atitudinea", a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel