Semnificația zilei de 7 februarie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiriș: "Trebuie să armonizăm totul din jur, să nu bârfim"/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 7 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 7 februarie 2022.

"Ziua de 7 vine cu energie care ne va aduce mai aproape de ideea de iubire, de fidelitate. O să fim mai romantici în această zi, o să avem o mare atracție față de frumos, poate ne îmbrăcăm și mai frumos în această zi. Trebuie să armonizăm totul din jur, să nu bârfim. S-ar putea să fim implicați în anumite discuții, bârfe despre alții, și despre familie. Nu trebuie să fim neapărat geloși sau intolerați", a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

 

 

Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că în această zi trebuie să nu judecăm și să ne implicăm mai mult la binele familiei sau a apropiaților. 

 

 "Vorbeam ieri despre o schimbare in relații, relații de orice tip. Astăzi însă, suntem invitați sa luam aminte la învățămintele din experiențele survenite pe parcursul zilei. Energia ce ne guvernează este o energie, ce ajuta mai ales nucleul familiei sa se repare, sa se ajusteze sau de ce nu, sa renască de la o separare. Bazați-va mult pe ușurința, cu care puteți sa schimbați si sa faceți lucruri, mai ales pentru cuplu și familie. Stați departe de tendința de a judeca din afara o persoana sau situație. Implicați-va in a contribui la binele adus acolo unei rude, fie ea si îndepărtate. Va veți simți la sfârșitul zilei de o mie de ori mai câștigați, dar mai ales ridicați in vibratie." a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram. 

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel