Semnificația zilei de 6 februarie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiriș: „Ar trebui să aducem schimbări în viața noastră” / EXCLUSIV

Data publicării:

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 6 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 6 februarie 2022.


„Este o zi în care putem să schimbăm foarte multe lucuri. Putem să schimbăm look-ul nostru, să ne îmbrăcăm altfel, o să vrem să ieșim, să ne plimbăm. Suntem cam impulsivi și repeziți și nu prea ne gândim înainte de a acționa, dar s-ar putea să îi apuce pe unii o tranzacție financiară. Ar trebui să aducem schimbări în viața noastră, și pentru orice domeniu al vieții ar trebuie să existe o schimbare de genul. Ar trebui să evităm să fim nervoși, impulsivi sau iresponsabili”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.


Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că ziua de 6 februarie 2022 va fi una plină de schimbări pe toate planurile: „Este bine să ne abținem să fim cârcotași”

 

„Este nevoie de munca pentru schimbările pe care le vom face astăzi, mai ales in zona de relații. Este o zi ce punctează relațiile dintre noi si este bine ca schimbarea, pe care o facem sa fie in bine. Posibil astfel sa scăpăm de dependenta pentru un anumit lucru/emotie/ persoana, care ne îngrădește libertatea de a fi cine suntem noi. Sa alegem astfel schimbarea si in atitudine si cu precădere in relații. Zi cu schimbări benefice sa avem”, a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram. 


 
Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel