Semnificația zilei de 5 februarie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiriș: „Putem să dărâmăm și casa” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 februarie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 februarie 2022.

 

„Multe energii vor fi atunci să facem multe lucruri. Putem să dărâmăm și casa. Putem să facem multă treabă prin casă. O să avem o energie mai mult legată de familie, de casă și atunci o să lucrăm eficient pentru ea. Aici intră și cumpărăturile. O să fim mai practici, mai eficienți și cu o energie eficientă. Este posibil să manifestăm câteodată un punct de vedere opus și să fim considerați rebeli și nonconformiști, câteodată de dragul de a fi mai altfel. Și o să manifestăm așa și cu cei din casă și altfel o să ne simțim izolați, dar ar trebui să fim practici, să fim de folos și să investim energie în a crea lucruri sau tot ceea ce facem să facem lucruri durabile. De evitat să fim încăpățânați, inflexibili”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

 

Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că echibrul este cheia zilei de 5 februarie 2022: „Este bine să ne abținem să fim cârcotași”

 

„Căutarea echilibrului în tot și toate este cheia zilei, astăzi avem energie să mutam și casa din loc la propriu, facem curățenie, organizam, planificam lucruri, însă este bine să nu obosim, pentru că pot fi însoțite de extenuare toate mai sus menționate. Este posibil să prezentam mai toată ziua un punct de vedere opus la tot ce auzim sau vedem și de aici, să muncim să reparam ce am stricat încă de dimineața. Este bine să ne abținem să fim cârcotași și să aducem plus rostind cuvintele astăzi și nu un mare deserviciu noua și celor din jur”, a scris astrologul Nicoleta Ghiriș pe pagina ei de Instagram

 

Astrolog Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel