Semnificația zilei: 5 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Putem câștiga foarte multe lucruri astăzi”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 iunie 2022.

Semnificația zilei: 5 iunie

"Este o zi în care o personalitate frumoasă și un mod de exprimare potrivit ne pot ajuta să câștigăm simpatia celor din jur. Putem destul de mult pune accent pe comunicare și exprimare. Putem câștiga foarte multe lucruri astăzi. Ni se pot face daruri sau putem facem daruri.", a declarat astrologul Nicoleta Giriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 5 iunie

"Ne putem simți mai împliniți și mai plini de viață. Este o zi în care sentimentul de plenitudine ne însoțeste. Să lăsam momentele zilei să ne aducă beneficiile mult dorite!", a scris aceasta pe Instagram.

Obiectele care aduc ghinion în dragoste

Nicoleta Ghiriș a dezvăluit și care sunt obiectele pe care nu ar trebui să le ținem în dormitor, dacă vrem să ne meargă bine în dragoste. Dacă nu respectăm aceste sfaturi, aceasta spune că situația s-ar putea înrăutăți în relația de cuplu.

”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.", a spus Nicoleta Ghiriș, potrivit dcnews.

Cum putem menține mereu bunăstarea în relații

Astrologul Nicoleta Ghiriș recomandă și câteva lucruri, ce vor aduce beneficii în orice casă.

"În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii.

De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENA și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații.", a mai spus astrologul.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții niciodată în casă

Astrologl Nicoleta Ghiriș a dezvăluit și care sunt și obiectele pe care este bine să nu le avem niciodată în casă. Trebuie să respectăm aceste reguli, dacă vrem să avem noroc.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel