Semnificația zilei: 4 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Atenție la lucrurile pe care le vorbim astăzi”

Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 4 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 4 iunie 2022.

Semnificația zilei: 4 iunie

"Trebuie să știm ceea ce spunem și, de aceea trebuie să ne gândim mai bine înainte de a face o promisiune sau planuri în  care sunt implicați și ceilalți. Este o zi în care este foarte bine să fim extrem de înțelepți și să analizăm lucrurile, dar și oamenii din jur la capacitatea lor. Atenție la lucrurile pe care le vorbim astăzi.", a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 4 iunie

"Atenție la mesajele ce vin prin intermediul gândurilor, imaginilor văzute, dar și al oamenilor cu care discutăm astăzi. Intuiția este la cote maxime și primul instinct ar trebui ascultat. Vom avea ce învăța astăzi dintr-o experiență. Zi magică să avem!", a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții niciodată în casă

Astrologl Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care sunt și obiectele pe care este bine să nu le avem niciodată în casă. Trebuie să respectăm aceste reguli, dacă vrem să avem noroc.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

"Oglinzile sunt extrem de periculoase în casă"

Nicoleta Ghiriș a avertizat și asupra oglinzilor, care, spune ea, sunt extrem de periculoase în casă. Mai mult, chiar poziționarea greșită a acestora poate produce pierderi materiale mari.

"Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri. ", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Totodată, astrologul a dezvăluit ce nu este bine să ținem în dormitor.

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de in, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă. Nu este bine când contruim o casă să avem bucătăria pe Sud-Vest și baia pe Nord-Vest. Sud-Vestul este o reprezentare a femeii în casă și atunci va avea probleme de sănătate, iar Nord-Vestul este o reperezentare a bărbatului, care și el poate să aibă probleme de sănătate.", a mai spus Nicoleta Ghiriș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 iun 2022, 09:57 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience