Semnificația zilei: 31 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este o zi în care putem ușor să ne împrăștiem în dorințele noastre”

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 31 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 31 mai 2022.

Semnificația zilei: 31 mai

"Este o zi în care putem ușor să ne împrăștiem în dorințele noastre. Este bine să fim constanți în ceea ce putem să transmitem. Posibil să ne placă de la o oră la alta ceva și să respinngem cu ușurință anumite opinii. Este o zi în care este benefic să fim atenți la cel din jur, pentru că este o zi în care avem predispoziția să relaționăm foarte, foarte mult.", a declarat Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 31 mai

"Mercur retrograd în harta natală arată capacitatea reala de a se exprima mai bine în scris. Deși vorbăreți cei cu aceasta poziționare în hărțile natale vor avea tendința să dea prea multe detalii sau unii să nu exprime chiar tot ceea ce își doreau să spună. Recomandare pentru încă câteva zile de retrogradare, să scrieți persoanelor vizate, când sunteți înțeleși greșit.", a scris nicoleta Ghiriș pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Perioada 1 Mai- 30 Mai 2022  

 

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 1 Mai - 30 Mai 2022 ), pentru toate zodiile.


„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de sensibilă energie de câștiguri.


Energia centrală realizată între luna și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (femeile în general pot întâmpina probleme de sănătate, atenție și la activități care predispun la rănirea membrelor). Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea). Rămâne ca o recomandare generală, să petrecem cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Luna Șarpelui de Lemn

Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.


Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații. Atenție la persoanele însărcinate-urmăriți îndeaproape sarcina luna această. Ca un exemplu, în această luna puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Pe de altă parte o combinație energetică cu energia voastră în acest an, va va predispune spre un ajutor deosebit din punct de vedere al banilor. Este bine să aveți lângă voi un nativ Cocoș pentru o și mai mare protecție energetică, dar și luna această fiind luna de Șarpe va va susține necondiționat și veți simți un ajutor din toate părțile oricare ar fi problema. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna acesta pentru a fi protejați sunt alb și gri.

Vezi aici horoscopul complet pentru luna MAI 2022. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel