Semnificația zilei: 3 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este foarte bine ca fidelitatea să fie parte din activitățile pe care le întreprindem astăzi”

Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 iunie 2022.

Semnificația zilei: 3 iunie

"Este o zi în care este foarte bine ca fidelitatea să fie parte din activitățile pe care le întreprindem în zona de familie, dragoste. Suntem romantici, dăm dovadă de multă dorință de a socializa și ne pot interesa subiectele referitoare la tot ce considerăm noi focus. Zona de relații se poate îmbunătăți astăzi.", a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 3 iunie

"Mediul familial- relațional impactat mental. Ne putem face gânduri și scenarii privitor la anumite situații din familie sau relație. Cu precădere ziua aceasta este posibil să-i judecăm împreună cu prietenii pe cei în discuție. Este esențial să avem toate piesele “puzzle-ului” înainte să ne lansăm în afirmații. Zi cu gândire corectă să avem!! Mercur își reia de astăzi sensul aparent direct!!", a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

Obiectele care aduc ghinion în dragoste

Nicoleta Ghiriș a dezvăluit și care sunt obiectele pe care nu ar trebui să le ținem în dormitor, dacă vrem să ne meargă bine pe plan amoros. În caz contrar, aceasta avertizează asupra faptului că relațiile de cuplu pot avea foarte mult de suferit.

”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.", a spus Nicoleta Ghiriș, potrivit dcnews.

Cum putem menține mereu bunăstarea în relații

Astrologul Nicoleta Ghiriș recomandă și câteva lucruri, ce vor aduce beneficii în orice casă.

"În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii.

De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENA și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații.", a mai spus astrologul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 03 iun 2022, 10:26 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience