Semnificația zilei- 27 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Suntem destul de sentimentali”

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie
EXCLUSIV
Descriere foto: Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 27 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 27 mai 2022.


Semnificația zilei- 27 mai 2022. 

„Astăzi este cel mai bine să ne canalizăm energia unde ne trebuie nouă și suntem destul de sentimentali. Este bine să fim în colaborare sau să fim cu persoana dragă nouă, să ne petrecem util și plăcut”, a explicat Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola. 

Vibrația zilei

„Avem în noi toată puterea de înțelegere și compasiune. Mai ales astăzi o vom scoate in valoare raportat la o relație, fie ea de cuplu sau de prietenie. Sa nu așteptăm prea multe validări, ci sa îndrăznim in a cere, ceea ce ne dorim.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram. 


HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Luna aceasta este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi”


 
Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 mai 2022, 07:09 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience