Semnificația zilei- 21 aprilie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o zi în care vrem să-i învățăm pe cei din jur

Data publicării:
Sursa foto: unplash.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unplash.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 21 aprilie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 21 aprilie 2022.

"Este o zi în care vrem să-i învățăm pe cei din jur. Astăzi suntem predispuși să planificăm călătorii și să clasăm itinerarii pentru o perioadă și o să fim în căutare de lucruri durabile.", a spus astrologul Nicoleta Ghiriș, pentru Spectacola.

Vibrația zilei

"Să nu uitam să și zâmbim când muncim astăzi, vom prinde un mai mare avânt. Suntem susținuți energetic dacă organizam oamenii, timpul și spațiul cum trebuie. De recomandat să nu avem o atitudine de contrazicere a părerilor celorlalți. Zi cu spor în toate.", a scris Nicoleta Ghiriș, pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - APRILIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie de multiplicare. Precauție maximă”

Perioadă guvernată de o energie de multiplicare, ce ne îndeamnă la maximă precauție

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de sensibilă energie de multiplicare și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort. Orice energie care amplifică o energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem în continuare cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând și noi această energie.


Energia centrală realizată între luna și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (pericol de rănire în zona oculară), dar și pericol de foc. Să fim atenți în casele noastre și să nu încercăm să improvizăm ceva la rețeaua electrică, aviz zonelor centrale ale țării noastre- Sibiu, Brașov etc, atenție maximă la pensiuni și nu numai. Zonele centrale ale lumii pot înregistra iarăsi dezastre multiple, dar si foc. La nivelul caselor noastre încercați să solicitați un control din partea celor ce se ocupă de electricitate și gaze, în acesta perioada. Sfătuiți clienții, dacă dețineți pensiuni, case, în această zona să fie precauți cu lumânările șamd.  Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, dar și culorile de apă (negru, albastru) în centru- pentru a împiedica energia să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).


Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Luna Dragonului de Lemn

Luna aceasta este luna Dragonului de Lemn, o lună în care putem distruge extrem de ușor ce am construit până acum. Predispoziția ne va duce pașii către investiții, însă este bine să fim precauți dacă o facem. Atenție la speculații financiare, riscați să rămâneți fără banii investiți, mai ales în decursul acestei luni. Este posibil să ne și despărțim ușor în relații, dacă încercăm să păcălim sau să înșelăm. Posibil să ne simțim ușor stresați și de aceea să nu uităm de tehnica respirației, ne poate ajută în momente dificile pe parcursul lunii acesteia.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel