Semnificația zilei- 2 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o zi în care vom fi predispuși să luăm în considerare și părerile celorlalți

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 2 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 2 mai 2022.

"Este o zi în care vom fi predispuși să luăm în considerare și părerile celorlalți, trebuie să fim practici și să organizăm spațiul cum trebuie. Banii ne pot guverna astăzi și ar trebui să fim un sprijin solid pentru cei din jur, să încercăm să renunțăm să alergăm doar după zona materială.", a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, pentru Spectacola.

Vibrația zilei

"Umbrela energetică a zilei ne va aminti într-un mod vizibil despre responsabilitățile noastre. Organizarea timpului și a spațiului va fi prima îndeletnicire. Este recomandat să fim atenți și la nevoile celor din jur. Vom fi îndrăzneți in abordare. Zi cu spor în toate să avem!!!", a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

Care sunt obiectele ce nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE

Astrologul Nicoleta Ghiriș a explicat și care sunt obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE și cum te ajută Feng Shui-ul să ai o relație armonioasă. 

”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.

Cum ne poate îmbogăți arta Feng Shui viață amoroasă


În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii.

De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENA și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații. 

Citește continuarea pe dcnews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel