Semnificația zilei: 2 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este bine să nu fim extrem de repeziți”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 2 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 2 iunie 2022.

Semnificația zilei: 2 iunie

"În această zi este bine să aducem schimbarea în bine, în tot ce face. Este o zi predispusă tranzacțiilor și vom ști să cumpărăm, să vindem. Este bine să nu fim extrem de repeziți. Suntem predispuși la mai multă exagerare, când vine vorba de emoții și avem nevoie să ne simțim apreciați. Veniturile pot fi parte din disucții și ne putem simți apreciați și prin prisma modului în care tranzacționăm.", a spus astrologul Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 2 iunie

"Oricât de mică schimbare aducem asupra noastră prin fizic ( culoare par cea mai des întâlnită) sau atitudine într-o relație-energia aduce modificări acolo. În hărțile noastre există culori benefice și mai puțin benefice, echilibrul energetic al celui ce deține harta, fiind cel luat în considerare. Astăzi vom putea sesiza schimbări la cei din jur, dar și la noi.", a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții niciodată în casă

Astrologl Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care sunt și obiectele pe care este bine să nu le avem niciodată în casă. Trebuie să respectăm aceste reguli, dacă vrem să avem noroc.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

"Oglinzile sunt extrem de periculoase în casă"

Nicoleta Ghiriș a avertizat și asupra oglinzilor, care, spune ea, sunt extrem de periculoase în casă. Mai mult, chiar poziționarea greșită a acestora poate produce pierderi materiale mari.

"Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri. ", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Totodată, astrologul a dezvăluit ce nu este bine să ținem în dormitor.

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de in, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă. Nu este bine când contruim o casă să avem bucătăria pe Sud-Vest și baia pe Nord-Vest. Sud-Vestul este o reprezentare a femeii în casă și atunci va avea probleme de sănătate, iar Nord-Vestul este o reperezentare a bărbatului, care și el poate să aibă probleme de sănătate.", a mai spus Nicoleta Ghiriș.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel