Semnificaţia zilei, 17 februarie 2022. Astrologul Nicoleta Ghiriş, sfat important

Data publicării:
Foto de Darkmoon_Art de la Pixabay
Descriere foto: Foto de Darkmoon_Art de la Pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiriş a venit cu un sfat important pentru 17 februarie. 

"O să fim mai neptunieni, o să vrem să urmărim un film sau să citim o carte spirituală. I-aș îndemna pe oameni să vadă filmul „Nosso Lar”, este realizat de un regizor brazilian și este un film extraordinar de interesant pe zona de spiritualitate. Suntem sfătuiți să vedem un film sau să citim pentru că ajungem într-o zonă mistică", a transmis aceasta.

HOROSCOP CHINEZESC - FEBRUARIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR”

 

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o energie de îmbolnăviri și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort, orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie.

Energia centrală de îmbolnăviri poate aduce o perioadă cu predispoziție spre o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri. Se recomandă orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, pentru a împiedica energia de îmbolnăviri să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, sau cumva să dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).

Luna aceasta este luna Tigrului de apă, o lună în care vom deveni mai justițiari (vom cere mai des dreptate), vom avea mai multă inițiativă de investiții, multe mici companii vor dori să își deschidă porțile în acesta lună, idei noi de business vor fi vehiculate.

Încercați să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu

Zodiile și energia ce va guverna această lună pe fiecare dar și remediile necesare sunt:

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Umbrela energiei pierderilor, slăbită, este prezentă în această lună în semnul vostru. Datorită faptului că se creează cu energia umbrela a lunii o energie extrem de  benefică de noroc financiar și material, este recomandat să captați orice câștig înregistrați, mai ales în zona carierei. Luna aceasta puteți primi o prima sau mărire nesperată, un job nou, cu toate că toate indiciile ar duce către potențiale pierderi. Este bine să vă înconjurați totuși de nativi Dragon și Maimuță, să vă ajute să investiți corect sau sa luați decizia corectă. Culorile pe care ar trebui să le adoptați această luna sunt albastru și negru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel