Semnificația zilei: 1 iunie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Este o zi în care suntem dependenți de comunicare”

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 1 iunie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 1 iunie 2022.

Semnificația zilei: 1 iunie

"Este o zi în care ne putem dovedi și practici și eficienți în tot ceea ce facem. Este bine să stăm departe de a fi rebeli, încăpățânați sau plictisitori. Este o zi în care suntem dependenți de comunicare, ne dorim să cunoaștem cât mai multe și să ne distrăm totodată. Suntem implicați și devotați tuturor activităților care ne pot aduce ceva nou.", a declarat Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

Vibrația zilei: 1 iunie

"Astăzi cu toții dedicăm ziua copiilor noștri, cât și copilului din noi. Este o zi cu predispoziție către organizare și munca. Ziua liberă ne conferă spațiul și timpul pentru activități relaționale, cu familia. Luna acesta este dedicată romantismului și creării relațiilor benefice. Este bine să folosim comunicarea corectă și să stăm departe de promisiuni nefondate.", a scris nicolet Ghiriș pe Instagram.

Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții niciodată în casă

Astrologl Nicoleta Ghiriș a dezvăluit care sunt și obiectele pe care este bine să nu le avem niciodată în casă. Trebuie să respectăm aceste reguli, dacă vrem să avem noroc.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

"Oglinzile sunt extrem de periculoase în casă"

Nicoleta Ghiriș a avertizat și asupra oglinzilor, care, spune ea, sunt extrem de periculoase în casă. Mai mult, chiar poziționarea greșită a acestora poate produce pierderi materiale mari.

"Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri. ", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Totodată, astrologul a dezvăluit ce nu este bine să ținem în dormitor.

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de in, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă. Nu este bine când contruim o casă să avem bucătăria pe Sud-Vest și baia pe Nord-Vest. Sud-Vestul este o reprezentare a femeii în casă și atunci va avea probleme de sănătate, iar Nord-Vestul este o reperezentare a bărbatului, care și el poate să aibă probleme de sănătate.", a mai spus Nicoleta Ghiriș.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel