Semnificația zilei- 7 aprilie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Atenție mare cum gândim

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Waldemar Brandt
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Waldemar Brandt

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 7 aprilie 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 7 aprilie 2022.

„În această zi este o energie de câștiguri. Atenție mare cum gândim, pentru că putem atrage și pierderile. Dacă gândim pozitiv putem să câștigăm foarte ușor. În această zi nu este bine să fim bănuitori, să avem o lipsă de scrupule și materialism excesiv. Este bine să analizăm orice cheltuială făcută și să identificăm dacă avem nevoie de acestea. Nu trebuie să existe o totală nemulțumire la cât câștigăm și să ne dorim din ce în ce mai mult, să avem senzația că nu avem destul. Trebuie să vedem și partea plină a paharului”, a explicat pentru Spectacola, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Vibrația zilei

„Posibilitatea pentru unii dintre noi să fim în câștig astăzi crește exponențial încă de la primele ore ale zilei. Pentru alții este clar că vor pierde, este posibil pentru aceștia, să fie o zi în care ori fizic, emoțional, material pot înregistra oarece pierderi. Diferența o face cum mereu menționez, modul în care gândim. Astăzi este un lux sî gândim negativ și asta datorită vibrației mai ridicate a Pământului. Dacă pierdem, să fim înțelepți să încercam, să vedem sensul acelor pierderi, poate se vor înregistra spre binele nostru. O altă recomandare pornește spre noi și anume, să nu fim prea agresivi în a capta câștigurile sau a ne urma scopurile machiavelic, putem fi pedepsiți în alt mod, la final.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe Instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - APRILIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Perioadă guvernată de o energie de multiplicare. Precauție maximă”

Perioadă guvernată de o energie de multiplicare, ce ne îndeamnă la maximă precauție

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de sensibilă energie de multiplicare și ar trebui să încercăm să o diminuăm, pentru a nu crea mai mult disconfort. Orice energie care amplifică o energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem în continuare cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând și noi această energie.


Energia centrală realizată între luna și energia anuală poate aduce în continuare și probleme de sănătate în jurul nostru (pericol de rănire în zona oculară), dar și pericol de foc. Să fim atenți în casele noastre și să nu încercăm să improvizăm ceva la rețeaua electrică, aviz zonelor centrale ale țării noastre- Sibiu, Brașov etc, atenție maximă la pensiuni și nu numai. Zonele centrale ale lumii pot înregistra iarăsi dezastre multiple, dar si foc. La nivelul caselor noastre încercați să solicitați un control din partea celor ce se ocupă de electricitate și gaze, în acesta perioada. Sfătuiți clienții, dacă dețineți pensiuni, case, în această zona să fie precauți cu lumânările șamd.  Se recomandă în continuare orice culoare de Metal– alb, gri, în mijlocul caselor/spațiului de birou, dar și culorile de apă (negru, albastru) în centru- pentru a împiedica energia să se propage. Există și remedii împotriva acestei energii. Este recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea).


Rămâne ca o recomandare generală, să petreceți cât mai puțin timp posibil în mijlocul caselor și al birourilor, chiar și pentru a semna acte importante, dar și pentru orice discuție de business sau legată de relații. Zona centrală va rămâne tot anul afectată și cu mare nevoie de protecție. 

Luna Dragonului de Lemn


Luna aceasta este luna Dragonului de Lemn, o lună în care putem distruge extrem de ușor ce am construit până acum. Predispoziția ne va duce pașii către investiții, însă este bine să fim precauți dacă o facem. Atenție la speculații financiare, riscați să rămâneți fără banii investiți, mai ales în decursul acestei luni. Este posibil să ne și despărțim ușor în relații, dacă încercăm să păcălim sau să înșelăm. Posibil să ne simțim ușor stresați și de aceea să nu uităm de tehnica respirației, ne poate ajută în momente dificile pe parcursul lunii acesteia.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel