Semnificația zilei: 5 noiembrie 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Ar fi bine să învățăm și să ne relaxăm”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ryan Johns
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ryan Johns

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 noiembrie 2022. 

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 5 noiembrie 2022.

Semnificația zilei - 5 noiembrie 2022

„Este o zi în care vrem să muncim, să ne ridicăm, să facem ordine. Foarte energici și întreprinzători de lucruri noi. Putem să fim implicați în diverse activități simultan și ar fi bine să învățăm și să ne relaxăm”, , a declarat Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola. 

Vibrația zilei

„Întotdeauna universul va mijloci întâlnirea cu oamenii potriviți, pentru a produce schimbare in viața noastră. Dacă după întâlnirea cu ghidul tău, oricare ar fi el, se produce schimbarea, atunci acel mesager este potrivit ție. Legea atracției nu va da greș niciodată și mesajele către tine vor începe sa curgă prin acea persoana. Revenind la momentul acestei zile astăzi este despre schimbări in viața noastră. Zodia impactata este Dragonul. Zodiile Tigru, Cal și Iepure cu energie mai mare. Zodiile Câine, Bivol și Capra pot întâlni blocaje. Zodia Dragon atenție la cum comunicați, pentru ca va puteți auto-pedepsi.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - Noiembrie 2022

Șobolanul trebuie să aibă grijă la investiții! Poate avea parte de pierderi, deposedări și competiție. Nu este prea indicat să demareze noi proiecte în perioada ce urmează. Culorile pe care ar trebui să le adopte nativul șobolan sunt violetul și albastrul, iar ajutorul lor vine luna aceasta din partea dragonului și maimuței.

Bivolii trebuie să aibă grijă la accidentări! Luna aceasta aduce un pericol sporit de accidentare a membrelor pentru nativii bivol, de aceea ei nu trebuie să riște și să se aventureze în activități periculoase. De asemenea, bivolii pot pierde susținerea cuiva relativ apropiat luna aceasta. Culorile pe care trebuie să le adopte nativul bivol sunt cele metalice, alb sau gri, iar ajutorul va veni din partea nativilor șarpe.

Tigrul are șanse mari să aibă o lună favorabilă, datorită energiei lunare, întrucât ei sunt prieteni secreți cu mistrețul. Atenție, însă, la activitățile desfășurate care pot duce la un eșec sau la accidente. Atenție la condus! Culorile benefice sunt cele metalice. Nativii cal sunt cei care vor sări în ajutor în perioada următoare.

Iepurele are parte de o energie benefică de multiplicare! Totuși, ar trebui să aibă grijă la sănătate și să meargă periodic la analize. Culorile dominante sunt crem, bej, maro și galben, iar prietenul lor secret este nativul capră.

Dragonul poate înregistra câștiguri financiare considerabile! Luna noiembrie este o lună favorabilă în special pentru nativii dragon care activează în domeniul politic, dar nu numai. Culorile potrivite luna aceasta sunt albastru, negru și violet. Dragonii pot cere ajutor de la nativii maimuță.

Șarpele va avea parte de câștiguri care se pot risipi foarte ușor și va resimți o energie mai diminuată! Poate apărea oportunitatea îmbunătățirii unor parteneriate de afaceri. Nicoleta Ghiriș recomandă culorile de apă, albastru, negru și violet. Nativul cocoș este cel care îi va susține pe nativii șerpi.

Calul va avea parte de o lună extraordinar de benefică! Au parte de ajutor divin și de susținerea unor oameni de la care nici nu s-ar aștepta să primească ajutor. Se recomandă culorile metalice.

Oaia/Capra se va bucura de prosperitate și de iubire în luna noiembrie! Într-un scenariu similar se încadrează și maimuța, care va avea parte de belșug și prosperitate. Pentru ambele semne din zodiacul chinezesc sunt recomandate culorile crem, bej, maro sau galben.

Este o perioadă benefică studiului pentru nativii cocoș! Atenție, însă, la micile divergențe din relațiile amoroase. Culorile guvernate sunt verde, oliv, kaki.

Nativul câine se va confrunta cu o perioadă de creștere lentă sau chiar de stagnare! Pot surveni tot soiul de certuri cu diferite persoane din jur, fie ele superiori sau apropiați din familie. Evitați polemicile pe cât posibil!

Nativul mistreț este vedeta lunii! Cu toate acestea, se recomandă o atenție sporită pentru nativul mistreț pentru a nu cădea singur în capcana auto-pedepsirii. Aliatul său este nativul capră.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel