Semnificația zilei- 3 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este o zi foarte bună pentru tranzacții

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jack Hunter
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jack Hunter

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 3 mai 2022.

„Este o zi în care este bine să ne folosim atuurile pe care le avem pentru a aduce schimbarea în bine în orice domeniu în care activăm. O să observăm mai multe oportunități pentru a ne mări câștigurile. Este o zi foarte bună pentru tranzacții. Această zi o să ne aducă un plus dacă știm cum să folosim schimbarea, să nu devenim cumva încăpățânați sau avari. ”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, pentru Spectacola.

Vibrația zilei

„Ziua debutează cu schimbare, poate fi atitudinea sau modul în care ne facem apariția, îmbrăcăminte șamd. Este o zi bună pentru comerț însă precauția va rămâne constant de luat in considerare. Să adoptăm schimbarea cea mai bună pentru noi!!”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram. 

Care sunt obiectele ce nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE

Astrologul Nicoleta Ghiriș a explicat și care sunt obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE și cum te ajută Feng Shui-ul să ai o relație armonioasă. 

”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.

Cum ne poate îmbogăți arta Feng Shui viață amoroasă


În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii.

De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează ca o ANTENA și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații. 

Citește continuarea pe dcnews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel