Semnificația zilei- 19 mai 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Suntem destul de practici și nu ne schimbăm foarte ușor deciziile”

Data publicării:
Sursa foto:unsplash, autor Antoine Boissonot
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto:unsplash, autor Antoine Boissonot

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 19 mai 2022.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu semnificația zilei de 19 mai 2022.

„Putem să ne ascundem sentimentele față de ceilalți. Suntem destul de practici și nu ne schimbăm foarte ușor deciziile. Putem evita mai mult astăzi. Este o zi de planificare. Este o zi în care este foarte bine să ne menținem energia și să o folosim în realizarea țelurilor pe care ni le propunem. Nu este o zi nemaipomenită pentru a rămâne în admirația vieții noastre interioare și a nu fi atenți la părerile celor din jur. ”, a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola. 

Vibrația zilei

„Informația ne oferă putere. Trebuie doar sa înțelegem, ca vom ajunge la ce trebuie sa cunoaștem, când trebuie și când înțelegem cum sa o folosim. Altfel va trece pe lângă noi ca și când nu am auzit-o. Astăzi puterea informației este mare, trebuie doar sa captam ce avem acum nevoie. Atenție si la oamenii întâlniți in aceasta zi, pot ușor fi oameni- antena, ce ne direcționează către viitor.”, a scris Nicoleta Ghiriș pe instagram.

HOROSCOP CHINEZESC - MAI 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Luna aceasta este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi”

Luna această este luna Șarpelui de Lemn, o lună în care vom fi tentați să facem împrumuturi, să ne cunoaștem interesul în general, să fim vehemenți în a ne susține cauzele și să încercăm să îi conducem și controla pe ceilalți. Arta echilibrului constă în a face activitățile mai sus menționate cu diplomație, fără a-i afecta pe ceilalți din dorința să ne îndeplinim țelurile. Este luna în care putem ușor fi predispuși către pedeapsa pe nedrept și de aceea precauția trebuie să fie maximă.


Bineînțeles- fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.


Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020


Focusul lunii este pe zona relațională și energia de dragoste și învățătură este prezentă în această perioadă asupra voastră. Energia este puternică și va va îndrumă pașii înspre activități ce vor duce la obținerea de sentimente bune în familie. Va poate ajută energia de relații să rezolvați problemele, cu care vă confruntați mai ales în zona carierei. Este luna în care veți începe lucruri noi, business-uri noi și veți învață lucruri, acumulând noi cunoștințe, în a vă reuși proiectele. Este bine să fiți înconjurați de nativi Câine pentru amplificare energie benefică. Culori recomandate sunt verde, olive, kaki, negru, albastru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021


În această perioada puteți întreprinde activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie puternică, ce vă poate guverna pe zona de atac pe sănătate. Atenție și la afecțiunile copiilor nativi bivoli- care sunt încă la școală, se pot ușor îmbolnăvi de la o afecțiune a colegilor sau profesorilor.  Orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate, veți găsi medicii potriviți să va ajute. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel